مهارت های پایه ای آشپزی که باید بدانید (13 مهارت تصویری)
همه ی خانوم های ایرانی برای پختن غذا روش مخصوص به خود را دارند که دستپخت آن ها را متمایز می کند. ادویه ها، طریقه شست و شو و آماده کردن و ترکیب مواد با توجه به ذائقه هر شخص و خانواده ای متفاوت است و این تفاوت ها باعث به وجود آمدن انواع مختلف غذا در سر تا سر کشور شده است. امروز برای شما کاربران سایت هاو کن یو تعدادی از این روش های منحصر به فرد...
خُرد کردن پیاز
2
3
4
5
6
سرخ کردن پیاز
8
9
10
11
12
همچنین شما می توانید یک مقاله کامل در رابطه با آموزش حرفه ای و صحیح خرد کردن مرغ را در لینک زیر در هاو کن یو بخوانید
چگونه مرغ را صحیح قطعه قطعه کنیم؟
پخت استیک
1