هارلی دیویدسن موتور الکتریکی تولید می‌کند


هارلی دیویدسن موتور الکتریکی تولید می‌کند

هارلی دیویدسن از سنت گرا ترین شرکت های جهان است، آنقدر سنت گرا و قدیمی که تفاوت ظاهری بین محصولاتش برای بسیاری افراد قابل تشخیص نیست و خریدارانش -طبق آمار سال 2013- به شکل میانگین متولد سال 1965 بوده اند. با خریدارانی سال خورده طبیعتا توجه به تکنولوژی و تغییرات انقلابی نیز نمی تواند چندان جایگاه ویژه ای برای مدیران این کمپانی داشته...

هارلی دیویدسن از سنت گرا ترین شرکت های جهان است، آنقدر سنت گرا و قدیمی که تفاوت ظاهری بین محصولاتش برای بسیاری افراد قابل تشخیص نیست و خریدارانش -طبق آمار سال ۲۰۱۳- به شکل میانگین متولد سال ۱۹۶۵ بوده اند.

با خریدارانی سال خورده طبیعتا توجه به تکنولوژی و تغییرات انقلابی نیز نمی تواند چندان جایگاه ویژه ای برای مدیران این کمپانی داشته باشد، اما تغییر شرط بقاست. از این رو حالا هارلی دیویدسن سنت گرا و پیرمرد پسند نیز از تغییر به سوی تکنولوژی خبر می دهد و قصد دارد تا اولین موتورسیکلت برقی خود را ظرف پنج سال آینده راهی بازار فروش کند.

پیش از این در سال ۲۰۱۴ نیز هارلی از یک نمونه مفهومی برقی رونمایی کرده بود و حتی این نمونه را برای تست در اختیار مشتریان علاقه مند قرار می داد اما هرگز به تولید انبوه آن نزدیک هم نشد.

با این حال مشخصات این موتور مفهومی خالی از لطف نیست، صفر تا صد ظرف ۳ ثانیه انجام می شد که در مقایسه با موتورهای بنزینی و فعلی هارلی واقعا سریع است. مسافت قابل پیمایش با یک بار شارژ باتری ها که ۳٫۵ ساعت طول می کشید نیز در حدود ۸۰ کیلومتر در حالت عادی و ۵۰ کیلومتر در حالت رانندگی اسپرت بود و حداکثر سرعت آن به ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت می سید.

چنین مشخصاتی برای بسیاری از موتور سواران کافی است اما برای افرادی که عاشق سفر با موتورسیکلت یا کروز دست جمعی – امری معمول بین خریداران هارلی دیویدسن هستند، پیمایش ۵۰ الی ۸۰ کیلومتری نمی تواند راضی کننده باشد.

حالا البته چند سال از ارائه این نمونه مفهومی گذشته و احتمالا به لطف پیشرفت فناوری مشکلات تکنیکی حل شده و حتی ممکن است قیمت نیز نسبت به سال ۲۰۱۴ کاهش یابد.اما بزرگترین نگرانی به از دست رفتن صدای خاص و نوستالژیک و بسیار محبوب موتورهای بنزینی هارلی مربوط می شود که طبیعتا در نمونه برقی قابل احیا نیست.

از این رو هارلی احتمالا مدل برقی برای خریداران نسل جوانی تولید می کند که اساسا چنین نوستالژیی هایی ندارند و به جای علاقه مندی به سر و صداهای عجیب و غریب به محیط زیست سبز و پرداخت مالیات کمتر می اندیشند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فناوری خودرو

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید