چگونه یک باقلا قاتق بی نظیر درست کنیم؟


باقلا قاتق از جمله غذاهای محلی شمال کشورمان است. برخی افراد از این غذا با اسم های باقالا خورش و گاهی هم خورش گل در چمن یاد می کنند. به شما توصیه می کنیم استفاده از غذاهای محلی را هم در لیست برنامه غذایی خود قرار دهید و از مزه آن ها لذت ببرید. در این […]

چگونه یک باقلا قاتق بی نظیر درست کنیم؟

باقلا قاتق از جمله غذاهای محلی شمال کشورمان است. برخی افراد از این غذا با اسم های باقالا خورش و گاهی هم خورش گل در چمن یاد می کنند. به شما توصیه می کنیم استفاده از غذاهای محلی را هم در لیست برنامه غذایی خود قرار دهید و از مزه آن ها لذت ببرید. در این مطلب شما را با روش تهیه باقلا قاتق آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق

باقالی خشک: 100 گرم شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری سیر: 3 الی 4 حبه تخم مرغ: 2 عدد روغن: 2 قاشق غذاخوری آب: 2 لیوان زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه باقلا قاتق

چگونه یک باقلا قاتق بی نظیر درست کنیم؟

1- ابتدا باقالی خشک را از 5 الی 6 ساعت قبل، در آب خیس‌ کنید تا پوست آن به‌راحتی جدا شود.

2- سپس پوست باقالی را جدا کرده و آن ها را می شوییم.

3- روغن را در یک قابلمه داغ کرده، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می‌دهیم.

4- بعد از کمی تفتدادن شوید خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافهکرده و کاملا هم می‌زنیم و در روغن تفت می‌دهیم.

5- وقتی کاملا بخار جمعشد، لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافهکرده و می‌گذاریم تا باقالیها پخته شوند.

6- در آخر تخم‌ مرغ‌ ها را در خورش می‌ شکنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم‌مرغ‌ ها ببندند.

چگونه یک باقلا قاتق بی نظیر درست کنیم؟

می توانید از خوردن این غذای خوشمزه گیلانی لذت ببرید. شما می توانید این غذا را همانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.

منبع: ایده آل

مالاوابیج غذای محبوب شمالی ها

طرفداران غذاهای شمالی بخوانند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه تغذیه و سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


(تصاویر) کاخ سعدآباد در تعطیلات نوروز 1403