برنج سرخ شده، یک غذای ژاپنی با سلیقه ایرانی


در آشپزی با پارسینه امروز طرز تهیه یک مدل جدید از طبخ برنج را آماده کرده ایم ، برنج سرخ شده ژاپنی برای دیدن دستور تهیه این غذا همراه ما باشید.

تحریریه پارسینه: اگر دوست دارید تنوعی به غذاهای روزانه تان بدهید پیشنهاد ما به شما برنج سرخ شده ژاپنی است که علاوه بر این که طرز تهیه آسانی دارد طعم جدید و خوشمزه ای نیز دارد.
برنج سرخ شده، یک غذای ژاپنی با سلیقه ایرانی
مواد لازم برای تهیه برنج سرخ شده ژاپنی:

برنج خام ۳ فنجان
ژامبون گوشت ۴۰۰ گرم
قارچ تازه ۵۰۰گرم و یا قارچ خشک شده ۵۰ گرم
پیازچه ۱ دسته کوچیک
جعفری خرد شده ۱٫۳ فنجان
سیر تازه یا سرخ شده ۲ تا ۳ حبه
کره یا رو غم جامد ۲ قاشق یا ۵۰ گرم کره
سویا سس ۱ قاشق سوپ خوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱٫۲ قاشق چایخوری
نمک مقداری
برنج سرخ شده، یک غذای ژاپنی با سلیقه ایرانی

طرز تهیه برنج سرخ شده ژاپنی:

ابتدا باید ۳ فنجان برنج رو که از قبل خیس کردید رو پخته و ابکش کنید . فقط دقت کنید این برنج رو باید دونه تر بر دارید.
اگر مثل من از قارچ خشک شده استفاده میکنید باید به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه اون رو در آب گرم خیس بدید تا نرم بشه، اگر هم از قارچ تازه استفاده می کنید اون رو بشوریید و اون ها رو نگینی خرد کنید.

در دستور اصلی این غذا از اسپم که نوعی کنسرو گوشت هست و این کنسرو از گوشت بز و یا خوک تهیه میشه استفاده میشه اما در کشور ما به دلیل ذائقه و خوراک ایرانی ما به جای اون از ژامبون استفاده میکنیم. حالا باید ژامبون ها رو به صورت نگینی مثل قارچ ها خرد کنیم.

حالا پیازچه ها رو هم به صورت ریز ریز خرد می کنیم.

اگر از قارچ های خشک شده استفاده می کنید دقت کنید فقط باید از قسمت های کلاهک های آن استفاده کنید و ساقه های آن را دور بیاندازید.

حالا در یک ماهی تابه بزرگ و گود کره را بیاندازید تا آب شود. به این دلیل گود میگم که همه ی مواد باید توی این ماهیتابه با هم مخلوط و سرخ بشه باید جای کافی باشه.

حالا باید پیازچه ها رو بریزید و بعد از اون که کمی پیازچه ها تفت خورد ژامبون رو اضافه کنید و شروع کنید به تفت دادن اون ها تا زمانی که شبیه حبه قند های سرخ شده بشه.

در این مرحله باید قارچ ها رو اضافه کنید به اضافه سس سویا، پودر سیر، فلفل سیاه، و نمک.

حالا برنج های آبکش شده رو به مواد اضافه کرده و شروع کنید به هم زدن و سیر هایی که از قبل تفت دادید رو به مواد اضافه کنید.

در این مرحله باید زیر گاز رو خاموش کنید و جعفری های خرد شده رو به مواد اضافه کنید.

این غذا رو باید داغ داغ سرو کنید. اگر می خواهید می تونید مواد رو تا مرحله اضافه کردن جعفری قبلبا آماده کنید و در زمان سرو زیر اون رو روشن کنید و جعفری ها رو اضافه کنید و یا می تونید از ماکروویو برای گرم کردن اون استفاده کنید.
نکته
این دستور کاملا با دستور برنج سرخ شده چینی فرق داره.
برنج سرخ شده، یک غذای ژاپنی با سلیقه ایرانی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


شعر بهار + مجموعه اشعار بلند، کوتاه، دو بیتی و شعر نو از شاعران مختلف با موضوع بهار