خورشت تره کردستان


به واسطه وسعت و تنوع آب و هوا، در هر نقطه از ایران گیاهان مختلفی می‌رویند. بانوان کدبانو و هنرمند، با ترکیب این گیاهان غذاهای جدیدی را خلق می‌کنند. به این ترتیب، شاهد وجود غذاهای محلی متنوع و خوشمزه‌ای با استفاده از این گیاهان و سبزیجات در بسیاری از شهرهای کشور عزیزمان هستیم. یکی از […] نوشته خورشت تره کردستان اولین بار در معرفی جاذبه...

به واسطه وسعت و تنوع آب و هوا، در هر نقطه از ایران گیاهان مختلفی می‌رویند. بانوان کدبانو و هنرمند، با ترکیب این گیاهان غذاهای جدیدی را خلق می‌کنند. به این ترتیب، شاهد وجود غذاهای محلی متنوع و خوشمزه‌ای با استفاده از این گیاهان و سبزیجات در بسیاری از شهرهای کشور عزیزمان هستیم. یکی از این غذاهای خوش‌عطر و طعم، خورشت تره می‌باشد. شاید تا به حال نام این خورشت به گوشتان نخورده باشد. زیرا اکثر مردم تره را تنها در پخت آش و کوکو و به عنوان یکی از سبزیجات سبزی خوردن می‌شناسند. با این وجود، این خورشت ساده اما خوشمزه از آن غذاهایی است که به یک بار امتحان کردنش می‌ارزد. این خورشت، یکی از غذاهای محلی استان کردستان می‌باشد. می‌توانید با سفر به این شهر زیبا و چشم‌نواز، در کنار بازدید از جاذبه‌های تاریخی کردستان، مهمان خانه خویشاوند یا دوستی شده و این غذا را نوش‌جان کنید. این مقاله به بیان طرز پخت این غذای فوق‌العاده برای شما عزیزان می‌پردازد.
مواد اولیه:
گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم.
پیاز متوسط: 1 عدد.
تره خرد شده: 1 کیلو.
زرشک: نصف پیمانه.
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق چای‌خوری.
روغن مایع: به میزان لازم.
ادویه: ( شامل: زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، پودر لیمو عمانی): به میزان لازم.
برای شروع کار، پیاز را پس از خرد کردن سرخ کنید. بعد از طلایی شدن رنگ آن، گوشت را اضافه کرده و اجازه دهید تا تغییر رنگ دهد. در حدود 7 الی 8 دقیقه بعد، ادویه‌ها را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. سپس، تره‌هایی را که از قبل پاک کرده و شسته‌اید را خرد کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. تره‌ها را به مدت 5 دقیقه با بقیه مواد خورشت تفت دهید. بعد از اضافه کردن رب، یک لیوان آب را به همراه کمی نمک داخل خورشت ریخته و اجازه دهید تا غذا به جوش بیاید. سپس، در قابلمه را گذاشته و کمتر از یک ساعت دیگر برای آماده شدن آن صبر کنید. در انتها، 5 تا 6 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، زرشک‌های شسته شده را به غذا بیفزایید. سپس، غذا را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.
نکات:
. این خورشت بر‌عکس سایر غذاها نیاز به آب زیادی ندارد.
. اگر زرشک را زودتر از زمان گفته شده داخل غذا بریزید له شده و غذایتان زیبایی لازم را ندارد.
. در صورت تمایل به ترش بودن خورشت، می‌توانید از آب غوره یا آبلیمو در آن استفاده کنید.
. اگر دوست داشته باشید می‌توانید این غذا را با تره‌های کوهی و محلی نیز طبخ کنید.
. در این خورشت می‌توان گوشت گوسفندی قیمه قیمه شده را جایگزین گوشت چرخ‌‌شده کرد.
.لازم به ذکر است که در نوع دیگر این غذا از لوبیا سفید یا لوبیا قرمز، سیب‌زمینی سرخ کرده و گوجه‌فرنگی استفاده می‌شود.

خورشت تره کردستان

خورشت تره کردستان

خورشت تره کردستان

خورشت تره کردستانخورشت تره کردستان

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گردشگری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


معما / زیر 10 ثانیه نسبت فامیلی ما رو حدس بزنید !!