تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت


انواع تزیین روی کیک تولد خانگی را مشاهده میکنید   تزیین کیک خانگی با ژله تزیین کیک بدون خامه تزیین کیک خانگی بدون خامه تزیین کیک ساده خانگی بدون خامه تزیین کیک خانگی با خامه نحوه نوشتن روی کیک : اگر ماسوره شیرینی ندارید یک کیسه فریزر برداشته و قسمت نوک انتهای آن را، با … نوشته تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت اولین بار در پورتال...

تزیین کیک خانگی

برای تولدهایتان کیک های خانگی درست کنید و آنها را تزیین کنید برایتان عکس هایی قرار داده ابم که ایده های خوبی بگیرید عکس کیک تولد عاشقانه را ببینید

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟

۱. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
۲. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.
۳. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟

۱. قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
۲. قالب بیش از حد چرب شده است.
۳. مواد بیش از حد مخلوط شده است.
۴. مقدار مایعات زیاد بوده است.
۵. کیک بیش از حد پخته است.

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد خانگی با خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟

۱. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
۲. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
۳. مدت پخت کیک طولانی بوده است.
۴. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
۵. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
۶. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
۷. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
۸. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

چرا کیک به قالب چسبیده است ؟

۱. قالب به درستی چرب نشده است.
۲. قالب به درستی آردپاشی نشده است.
۳. کیک به اندازه کافی نپخته است.
۴. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک خانگی با ژله

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک بدون خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک خانگی بدون خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک ساده خانگی بدون خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک خانگی با خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

نحوه نوشتن روی کیک :

اگر ماسوره شیرینی ندارید یک کیسه فریزر برداشته و قسمت نوک انتهای آن را، با قیچی ببرید، به صورتی که سوراخ کوچکی در آن ایجاد شود.

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد در خانه,تزیین کیک تولد خانگی با خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک بدون استفاده از خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

آموزش تزیین کیک تولد در خانه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

آموزش تزیین کیک تولد در خانه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک خانگی با خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک با ژله,تزیین کیک تولد خانگی با خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد در خانه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک بدون خامه,تزیین کیک تولد خانگی با خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک خانگی بدون خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد خانگی با خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

آموزش تزیین کیک تولد در خانه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

کیک ساده شکلاتی

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

آموزش تزیین کیک تولد در خانه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و فوندانت

چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
۱٫ دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
۲٫ پخت کیک کافی نبوده است.
۳٫ میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
۴٫ قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
۵٫ کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.
۶٫ در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
۷٫ زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.
۸٫ بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
۹٫ مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است.
۱۰٫ مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.

چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط آن فرو رفته است ؟
۱٫ فر قبل از پخت کیک گرم نشده است.
۲٫ شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
۳٫ مواد اندازه کافی مخلوط نشده است.
۴٫ میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
۵٫ میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
۶٫ از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است.
۷٫ مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
۸٫ کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است.

چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
۱٫ مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
۲٫ سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
۳٫ مدت پخت کیک طولانی بوده است.
۴٫ قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
۵٫ کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
۶٫ مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
۷٫ مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
۸٫ میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
۱٫ مواد کیک خوب مخلوط نشده است.
۲٫ تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است.
۳٫ مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
۴٫ دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است.

چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
۱٫ قالب به درستی چرب نشده است.
۲٫ قالب به درستی آردپاشی نشده است.
۳٫ کیک به اندازه کافی نپخته است.
۴٫ کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.

چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
۱٫ مقدار چربی کیک کم بوده است.
۲٫ مقدار شکر کیک کم بوده است.
۳٫ مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
۴٫ بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
۵٫ مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
۶٫ بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است.
۷٫ مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
۸٫ کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه هنرهای تزئینی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی