انواع لازانیا خانگی | “لازانیا با تخم مرغ” | لازانیا با گوشت و سوسیس


مواد لازم برای 4 نفر :  گوشت چرخ کرده 250 گرم  سوسیس یا ژامبون  100 گرم  سیر  4 حبه  سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری  100 گرم  پنیر صبحانه  200 گرم  گوجه فرنگی 3 عدد  لازانیا یک بسته 500 گرمی  پیاز کوچک یک عدد  تخم مرغ  2 عدد پنیر پیتزا 100 گرم کره و روغن به میزان لازم سس سفید یک...

انواع لازانیا خانگی | “لازانیا با تخم مرغ” | لازانیا با گوشت و سوسیس

مواد لازم برای ۴ نفر :

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سوسیس یا ژامبون ۱۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری ۱۰۰ گرم
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۳ عدد
لازانیا یک بسته ۵۰۰ گرمی
پیاز کوچک یک عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کره و روغن به میزان لازم
سس سفید یک لیوان
طرز تهیه :
ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
گوشت را اضافه کرده و گوجه‌ها را فیله کرده و خرد کنید.
ژامبون‌ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخم‌مرغ‌ ها را آب پز کرده و حلقه‌ای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.
بعد ورقه‌های تخم‌مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزی‌های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقه‌های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.
سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.

منبع : چهاردیواری جام جم

loading...
***

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ماکارونی و پاستا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پخش زنده فوتبال آتالانتا - لیورپول 30 فروردین 1403