“تارتلت ماهی دودی” | طرز درست کردن ماهی به شکل تارتلت | تارت ماهی دودی


تارتلت ماهی دودی؛ ماهی را به شکل تارت درست کنید ماهی را می شود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما “طرز تهیه تارتلت ماهی دودی” را آورده ایم. مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارتلت :  آرد 125 گرم  نمک یک چهارم قاشق چایخوری  کره  75 گرم زرده‌ی تخم مرغ 1...

“تارتلت ماهی دودی” | طرز درست کردن ماهی به شکل تارتلت | تارت ماهی دودی

تارتلت ماهی دودی؛ ماهی را به شکل تارت درست کنید

ماهی را می شود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما “طرز تهیه تارتلت ماهی دودی” را آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارتلت :

آرد 125 گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره 75 گرم
زرده‌ی تخم مرغ 1 عدد
ماست به اندازه‌ی کافی
مواد لازم برای مواد رویه تارتلت ماهی دودی :
ماهی دودی 200 گرم
آب‌ِلیموی تازه نصف لیمو
کره 25 گرم
پیاز خردکرده 1 عدد
قارچ 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 6 قاشق سوپخوری
پنیر گودا 100 گرم
جعفری خردکرده 1 قاشق سوپخوری
ادویه به مقدار کافی
طرز تهیه تارتلت ماهی دودی :
آرد را در ظرفی الک کنید و نمک را به آن بیفزائید.

کره را تکه تکه سازید و داخل آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مواد، به شکل خرده نان درآید. برای آسانی کار، می‌توانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده کنید.

زرده ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوک انگشتان مخلوط سازید.

ماست را کم کم افزوده و خمیر را جمع کنید.

توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در کیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینک خمیر را به شکل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز کنید و در قالب های کوچک تارت پهن کنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ ها ایجاد نمائید.

خمیر را در فر -که با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم کرده اید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائی‌ رنگ شود.

اکنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید کمی بپزد.

سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن کمی تفت دهید.

قارچ را خرد کنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید.

ماهی های استخوان گرفته و ادویه را اضافه نمائید.

اکنون مایه را در تارتلت‌ ها بریزید و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه‌ی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید، جعفری و کمی ادویه به آن اضافه کنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.

سپس در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلت ها طلائی رنگ شوند.

منبع : shorshirin.blogfa.com

“تارتلت ماهی دودی” | طرز درست کردن ماهی به شکل تارتلت | تارت ماهی دودی

loading...
***

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه غذاهای دریایی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها