آموزش انواع غذاهای دریایی | مواد لازم و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری


با نحوه پخت میگو و مارچوبه سوخاری آشنا شوید. مواد لازم برای میگو و مارچوبه سوخاری :  روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده  1 عدد  سیر له شده  4 حبه سیب زمینی کوچک (به تکه های کوچک خرد شود) 225...

آموزش انواع غذاهای دریایی | مواد لازم و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

با نحوه پخت میگو و مارچوبه سوخاری آشنا شوید.
مواد لازم برای میگو و مارچوبه سوخاری :

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر له شده ۴ حبه
سیب زمینی کوچک (به تکه های کوچک خرد شود) ۲۲۵ گرم
نمک مقدار کمی
فلفل سیاه مقدار کمی
آب نصف فنجان
* مارچوبه ۳۴۰ گرم
میگو ۴۵۰ گرم (۱۶ تا ۲۰ عدد)
خلال پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

* مارچوبه (قسمت انتهایی آن را بریده و دور بریزید و باقی آن را خرد کنید)
طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری :
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و برای دو تا سه دقیقه طبخ کنید. حالا سیر را نیز داخل ماهیتابه ریخته و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

آموزش انواع غذاهای دریایی | مواد لازم و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید و پیاز و سپس سیر را در آن طبخ بدهید.
سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. درب ظرف را گذاشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها بپزند.

آموزش انواع غذاهای دریایی | مواد لازم و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید و بگذارید بپزند.
تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید.

آموزش انواع غذاهای دریایی | مواد لازم و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید.
حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و درب آن را بگذارید تا زمانی که میگو بپزد (حدود سه تا چهار دقیقه). برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

آموزش انواع غذاهای دریایی | مواد لازم و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و بگذارید بپزند.

آموزش انواع غذاهای دریایی | مواد لازم و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

بهتر است برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری به میگو و مارچوبه اضافه کنید.

منبع : novinzi.com

loading...
***

تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location