املت پنیر و اسفناج


املت پنیر و اسفناج

مناسب برای 3 ماهه دوم بارداری برترین ها:  جنین در این مدت آهن مورد نیاز برای ماه‌های اول تولد را از ذخایر مادر تهیه کرده و  در کبدش ذخیره می‌کند. برای این‌که ذخیره‌های آهن بدن‌تان را از دست ندهید و با خونریزی‌هایی که حین زایمان برای‌تان اتفاق می‌افتد، به مشکل فقر آهن برنخورید، باید آهن …

+-


املت پنیر و اسفناج

مناسب برای 3 ماهه دوم بارداری

برترین ها: جنین در این مدت آهن مورد نیاز برای ماه‌های اول تولد را از ذخایر مادر تهیه کرده و در کبدش ذخیره می‌کند. برای این‌که ذخیره‌های آهن بدن‌تان را از دست ندهید و با خونریزی‌هایی که حین زایمان برای‌تان اتفاق می‌افتد، به مشکل فقر آهن برنخورید، باید آهن مورد نیاز بدن‌تان را با یک تغذیه درست تامین کنید. آهن در گوشت قرمز و سبزی‌هایی مثل اسفناج وجود دارد. املت پنیر و اسفناج یک غذای خوشمزه و کامل و پر از آهن برای صبحانه است. این املت با داشتن تخم‌مرغ و پنیر، پروتئین و کلسیم لازم برای بدن شما را هم تامین می‌کند.

مواد لازم:

برگ اسفناج تازه و پاک‌کرده: یک لیوان تخم‌مرغ: 3 عدد پنیر سفید خرد شده: 50 گرم کره: 20 گرم شیر: نصف لیوان مربای تمشک در صورت تمایل: نصف فنجان نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

آب را جوش بیاورید. کمی نمک در آن بریزید و اسفناج‌ها را در آب جوش بریزید. بعد از 3 دقیقه، اسفناج‌ها را بیرون بیاورید و در آب سرد بریزید. با این روش کمتر از هر روش دیگری آهن اسفناج از دست می‌رود. تخم مرغ و شیر را در یک کاسه مخلوط کنید و کمی بزنید تا کف کند. کره را در یک تابه آب کنید و مایه تخم‌مرغ را در تابه بریزید و روی سطح آن نمک و کمی فلفل بپاشید. کمی که خودش را گرفت، برگ‌های اسفناج را روی نصف سطح آن بچینید و پنیر را روی اسفناج‌ها پخش کنید. اگر طعم شیرین دوست دارید کمی مربا روی پنیر بریزید. سپس در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کمی ببندد. حالا می‌توانید نصفه‌ای را که روی آن چیزی نیست، روی بخش دیگر برگردانید و سرو کنید.

املت پنیر و اسفناج
منبع

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس پروفایل شهادت امام علی علیه السلام