مهمترین فواید دارویی و خواص دانه کاج


درخت همیشه سبز کاج, میوه های زنگوله شکل و مخروطی زیبایی بر روی خود دارد که اغلب از آنها به عنوان دکوری های تزیینی استفاده می شود. و شاید کمتر کسی بداند که دانه های میوه این درخت را می شود خورد و از فواید بی شمار آن بهره گرفت. ما در این مقاله از خواص دانه کاج می گوییم تا شما عزیزان و همراهان گرامی را با فواید میوه کاج بیشتر آشنا...

اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

دانه های میوه درخت همیشه سبز کاج دارای خاصیت و فواید بسیاری است که شاید حتی باور نکنید. مهمترین خواص دانه کاج و مزیت های این دانه ها را در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم.

درخت همیشه سبز کاج, میوه های زنگوله شکل و مخروطی زیبایی بر روی خود دارد که اغلب از آنها به عنوان دکوری های تزیینی استفاده می شود. و شاید کمتر کسی بداند که دانه های میوه این درخت را می شود خورد و از فواید بی شمار آن بهره گرفت. ما در این مقاله از خواص دانه کاج می گوییم تا شما عزیزان و همراهان گرامی را با فواید میوه کاج بیشتر آشنا کنیم.

خواص دانه کاج و فواید فراوان آن:

مهمترین فواید دارویی و خواص دانه کاج

دانه کاج سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه می باشد. دانه کاج سرشار از منیزیم و پتاسیم, مس, منگنز, ویتامین B1, ویتامین B3 و ویتامین K و E می باشد. اسید پینولئیک موجود در دانه کاج هورمنی را ترشح می کند که باعث سیری و کاهش اشتها می شود. با مصرف هفده گرم روغن دانه کاج در روز می توان به کاهش کلسترول یا کاهش چربی خون کمک کرد.مهمترین فواید دارویی و خواص دانه کاج اسید اولئیک موجود در دانه های کاج سبب کاهش تجمع چربی های مضر در کبد می شوند و آز آسیب رسیدن به قلب محافظت می کنند. از دیگر خواص دانه کاج آنتی اکسیدانی بودن این دانه ها است که با دفاع در مقابل رادیکالهای آزاد, ابتلا به سرطانی شدن سلولها را کم می کند. دانه های کاج همانند ماهی و سبزیجات دارای مقادیر فراوانی فیبر رژیمی می باشند. هر سی و یک گرم دانه کاج دارای سه میلی گرم آهن می باشد.مهمترین فواید دارویی و خواص دانه کاج منیزیم تعبیه شده درون دانه های کاج به کمتر شدن خستگی, تنش و گرفتگی کمک می کند. در مکزیک از دانه های کاج بخاطر داشتن خواص فراوان یک نوع قهوه مخصوص درست می کنند. در هر صد و شصت و هفت عدد دانه کاج نود کالری وجود دارد. از دیگر خواص دانه کاج بدانید که به علت داشتن آنتی اکسیدان لوتئین و ویتامین A در قالب بتاکاروتن از ابتلا به بیماری های چشمی جلوگیری و برای سلامت چشم بسیار مفید هستند. دانه های کاج برای تقویت دندانها و استخوانها بسیار مفید هستند و به بدن در جذب کلسیم بیشتر کمک می کنند.مهمترین فواید دارویی و خواص دانه کاج

بهتر است دیگر استفاده های تزیینی از میوه های کاج را کنار بگذاریم و به خوردن دانه های آن برای بهره مندی از خواص فراوان و بی نظیر این میوه روی بیاوریم.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه طب سنتی و گیاهان دارویی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بارش باران و برف در برخی استان های کشور