طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر


خورش قیمه بادمجان از انواع خورش های ایرانی محبوب و پرطرفدار است، در این مطلب قصد داریم تا شما علاقه مندان به هنر آشپزی و پخت غذاهای ایرانی گوناگون را با طرز تهیه خورش قیمه بادمجان آشنا کنیم، تا پایان آموزش ما را همراهی کنید. خورش قرمه سبزی، خورش قیمه و خورش آلو اسفناج از دسته غذاهای اصیل ایرانی...

اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

خورش قیمه بادمجان را می توان در سفره بسیاری از خانواده های ایرانی مشاهده کرد. در طرز تهیه خورش قیمه بادمجان می توان با رعایت برخی نکات طعم لذیذتری نیز بدست آورد.

خورش قیمه بادمجان از انواع خورش های ایرانی محبوب و پرطرفدار است، در این مطلب قصد داریم تا شما علاقه مندان به هنر آشپزی و پخت غذاهای ایرانی گوناگون را با طرز تهیه خورش قیمه بادمجان آشنا کنیم، تا پایان آموزش ما را همراهی کنید.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

خورش قرمه سبزی، خورش قیمه و خورش آلو اسفناج از دسته غذاهای اصیل ایرانی هستند، که در روزهای گذشته طرز تهیه آن ها را بیان کردیم امیدواریم از تهیه آن ها راضی بوده باشید.

مواد لازم :

لپه : نصف فنجان بادمجان : ۲ عدد پیاز : ۲ عدد متوسط فلفل : به میزان لازم نمک : به میزان لازم زرد چوبه : به میزان لازم گوشت گوسفند : ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی : ۲ عدد متوسط آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان :

ابتدا پیاز ها را نگینی ریز کرده درون روغن تفت دهید تا طلایی شود.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

گوشت تکه شده را روی پیاز ها قرار داده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، مقداری زرد چوبه، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه نمایید.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

کاملا مواد را با هم مخلوط کنید، در مرحله بعد طرز تهیه خورش قیمه بادمجان, سه لیوان آب را درون ظرف بریزید و بگذارید تا آب جوش آید، شعله را کم کنید تا با حرارت کم بجوشد، سپس رب را در کمی روغن تفت دهید، به گوشت اضافه کنید.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

لپه را از چند ساعت قبل خیس نمایید و چند دفعه آب آن را عوض کنید، در ظرف دیگری مقداری پیاز نگینی شده بریزید و در روغن سرخ نمایید، سپس لپه را داخل آن بریزید، تفت دهید، آب بریزید و بگذارید جداگانه بجوشد تا نرم شود، سپس بادمجان ها را پوست بگیرید، به اندازه دلخواه برش بزنید، روی آن ها نمک بپاشید و دو ساعت زمان دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود، سپس آبکشی و در روغن سرخ نمایید.

.u09c8ffd95d2a27aa9f56628ed2851cb3 .u09c8ffd95d2a27aa9f56628ed2851cb3:active, .u09c8ffd95d2a27aa9f56628ed2851cb3:hover .u09c8ffd95d2a27aa9f56628ed2851cb3 .u09c8ffd95d2a27aa9f56628ed2851cb3 .ctaText .u09c8ffd95d2a27aa9f56628ed2851cb3 .postTitle .u09c8ffd95d2a27aa9f56628ed2851cb3:hover .postTitle
حتما بخوانید: طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

زمانی که لپه ها پخت شعله را خاموش کرده، صبر کنید تا گوشت هم کاملا پخته شود، در مرحله بعد لپه را به گوشت اضافه و به خورش اضافه نماید، بعد گوجه هارا برش زده شده و بادمجان ها را به خورش اضافه کرده در صورت تمایل می توانید آبلیمو نیز اضافه نمایید. و بعد از ده دقیقه زیر خورش را خاموش کنید، خورش آماده است می توانید برای تزیین آن از سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده نمایید.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

نکاتی برای پخت بهتر قیمه بادمجان :

رب گوجه فرنگی را درون روغن و پیاز سرخ کنید تا خورش قیمه بادمجان خوشرنگی داشته باشید. بادمجان ها را پس از شستن داخل آب نمک غلیظ قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. در تهیه خورش قیمه بادمجان برای پخت بهتر لپه آن را چند ساعت در آب خیس و آب آن را عوض کنید. گوشت و لپه را خوب بگذارید بجوشند و جا بیفتند.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

خورش قیمه بادمجان یکی از انواع خورش های اصیل و محبوب ایرانی است، این خورش خوشمزه را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی