آشنایی با روش تهیه کباب قشقایی


آشنایی با روش تهیه کباب قشقایی

خیلی خوبه راحت و خوش مزه ]]>

آشنایی با روش تهیه کباب قشقایی
خیلی خوبه راحت و خوش مزه
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه کباب قشقایی

مواد لازم:

گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز چهار قاچ ۱ عدد
نان لواش ۳-۲ عدد
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

طرز تهیه:

۱ گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید.
۲ کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
۳ در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، در غیر این صورت در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس در بردارید و کنار بگذارید
۴ یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه‌ای که در تابه جا بگیرد، ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.
۵ گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید
۶ این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می‌توان خورد.منبع: پاپیون
آشنایی با روش تهیه کباب قشقاییمشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نامه به دوست صمیمی ؛ 7 نمونه متن نامه به دوست ،جدید و محبت آمیز