طرز تهیه پرده پلو


پرده پلو یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی می باشد که در گذشته بسیار طبخ میشده است.

طرز تهیه پرده پلو

طرز تهیه پرده پلو

سرویس دانستنی ها - پرده پلو یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی می باشد که در گذشته بسیار طبخ میشده است.

به گزارش فانوس، پرده پلو یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی می باشد که در گذشته بسیار طبخ میشده است اما به مرور زمان فراموش شد در حال حاضر چند سالی هست که دوباره بر سر زبان ها افتاده و طبخ مجدد آن راه اندازی شده.در ادامه نیز آموزش این غذای مجلسی و خوشمزه ایرانی را خواهیم داشت.

مواد لازم برای تهیه پرده پلو :
مغز بادام : 1 فنجان
کشمش پلویى: 1 فنجان
برنج: 3 فنجان
کره : 100 گرم
ران مرغ: 2 عدد یا گوشت گوسفند
دارچین: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
ادویه پلویى: 1 قاشق چایخوری
برگ بو: 1 عدد
مواد لازم خمیر پرده پلو :
تخم مرغ : 2 عدد
ماست: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1/2 استکان
نمک: 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
آرد: 1 لیوان یا بیشتر تا جایى که خمیر اندازه بشود

طرز تهیه پرده پلو :
ابتدا مرغ را با نمک و برگ بو و 3-2 لیوان آب می گذاریم بپزد و بعد از پخت از آب خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کرده و گوشتش را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

برنج را شسته و با کمى نمک خیس می کنیم.

بادام ها را در آبجوش ریخته و پوستشان را می کنیم.

در تابه اى کره را انداخته بادام ها را تفت می دهیم و بعد کشمش ها را شسته و به بادام ها اضافه می کنیم.

آب برنج را خالى کرده و به بادام ها اضافه کرده و تفت می دهیم بعد 3 پیمانه آب مرغ را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و ادویه ها را می ریزیم می گذاریم بجوشد تا آب آن کشیده شود در آخر مرغ ها را هم اضافه می کنیم و کوتاه دم می گذاریم بدون اینکه ته دیگ ببندد.

در این فاصله در ظرف بزرگى تخم مرغ ها و ماست و روغن و نمک ریخته و با همزن هم می زنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم در آخر ترد را قاشق قاشق اضافه می کنیم تا یک خمیر لطیف به دست بیاید.

بعد خمیر را روى میز کار آرد پاشى کرده و با وردنه باز می کنیم یک قالب گرد ساده و وسط خالى را کاملاً با کره چرب می کنیم بعد یک مقدار از بادام ها را که کنار گذاشتیم در قالب می چینیم و قالب را ١٥ دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا بادام ها خوب سفت بشوند و موقع خمیر انداختن جدا نشوند.

بعد خمیر را که باز کردیم آرام در قالب می اندازیم و پلوى آماده را داخل آن می ریزیم بعد اضافى خمیر را روى پلو می اندازیم و در فر 170 درجه 30 تا 45 دقیقه قرار می دهیم تا روى نان برشته شود.

منبع: پرشین بکس

انتهای پیام/

ابر کلید واژه

برنج غذا سنتی آشپزی تهیه طبخ اصیل طرز پلو

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع پلو

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا