تفاوت سراتو سایپا و وارداتی


تفاوت سراتو سایپا و وارداتی

تفاوت سراتو سایپا و وارداتی : سراتو یکی از خودروهای تولیدی کمپانی کره ای کیا (KIA) می باشد که در اوایل سال 2008 به ایران وارد شد و بسیاری از افراد که قصد خرید خودرویی لوکس و خانوادگی را داشتند از آن استقبال نمودند. قطعا این روزها شنیده اید که این خودروی وارداتی در ایران […] نوشته تفاوت سراتو سایپا و وارداتی اولین بار در زوم تک پدیدار...

تفاوت سراتو سایپا و وارداتی : سراتو یکی از خودروهای تولیدی کمپانی کره ای کیا (KIA) می باشد که در اوایل سال ۲۰۰۸ به ایران وارد شد و بسیاری از افراد که قصد خرید خودرویی لوکس و خانوادگی را داشتند از آن استقبال نمودند. قطعا این روزها شنیده اید که این خودروی وارداتی در ایران توسط شرکت سایپا مونتاژ می گردد و در اصل دیگر این خودرو وارداتی به حساب نمی آید. این خودرو زمانی به ایران آمد که خط تولید آن در کمپانی کره ای کیا متوقف شده و سایپا پس از توقف تولید تازه در سال ۱۳۹۳ تولید آن را در ایران آغاز کرد و بسیاری از تحلیلگران معتقدند که این موضوع ضعف شرکت خودروسازی ایران یعنی سایپا را می رساند که یک خودروی رده خارج شده را تولید می نماید.

تفاوت سراتو سایپا و وارداتیتفاوت های فنی سراتو سایپا و سراتو وارداتی

شرکت سایپا این خودرو را در اصل مونتاژ کرده و به فروش می رساند و قطعا قطعات به کاربرده شده در زیر کاپوت این خودرو مونتاژ شده هستند. سراتو ۱۶۰۰ سی سی دارای قدرت ۱۲۴ اسب بخار و گشتاور ۱۵۶ نیوتون متر و یک گیربکس ۶ سرعته ی دستی می باشد ولی اگر بخاطر داشته باشید این خودرو به دلیل داشتن گیربکس دستی مورد استقبال قرار نگرفت زیرا نسخه ی وارداتی این خودرو با موتور ۱۶۰۰ سی سی نیز دارای گیربکس اتوماتیک بود و قیمت کاملا به صرفه ای نیز داشت. سراتو دارای گیربکس اتوماتیک در ایران دارای یک موتور ۲۰۰۰ سی سی یا قدرت ۱۵۶ اسب بخار و گشتاور ۱۹۴ نیوتون متر می باشد که این موتور مجهز به یک گیربکس ۶ سرعته ی اتوماتیک و تیپ ترونیک بوده که نیرو را به چرخ های جلو انتقال می دهد. اگر کمی به سراتو ۲۰۱۰ وارداتی دقت کرده باشید خواهید دید این خودرو در زمان عرضه دارای یک گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته بود ولی اکنون نسخه ی مونتاژ شده ی این خودرو دارای یک گیربکس ۶ سرعته ی اتوماتیک می باشد. یکی دیگر از تفاوت های نسخه ی وارداتی و مونتاژ شده عدم وجود سیستم کنترل کشش و پایداری (ESP) در خودروهای مونتاژی سایپا می باشد و به عنوان نقطه ی ضعف آن به حساب می آید.

تفاوت سراتو سایپا و وارداتیتفاوت اصلی در امکانات رفاهی

بسیاری از امکاناتی که در خودروی سراتو وارداتی وجود داشت، در نسخه ی مونتاژ شده ی این خودرو توسط سایپا دیده نمی شود برای مثال سراتو تولید سایپا سانروف ندارد. صندالی های نسخه ی مونتاژ شده از جنس پارچه ی ساده می باشند که دیگر خبری از کیفیت بالای روکش های صندلی نیست. گرمکن صندلی ها بر روی نسخه ی مونتاژ شده مشاهده نمی شود در حالی که سراتوهای وارداتی اکثرا دارای گرمکن صندلی بودند. سنسور نور و باران نیز در سراتوهای دنده ای موجود ندارد و تنها در سراتوهای اتوماتیک مشاهده می گردد.سیستم تاشوی برقی آینه بغل های این خودرو نیز حذف شده است و تنها دارای تنظیم برقی می باشد. در سراتو دنده ای سیستم تهویه به صورت دستی طراحی شده است ولی مدل اتوماتیک دارای تهویه ی خودکار می باشد.

تفاوت سراتو سایپا و وارداتیدر ادامه با زوم تک همراه باشید…

loading...

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فناوری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جوک،متن و اس ام اس بی ادبی و زناشویی شب جمعه (18+)