دستور تهیه سوپ سفید
نوشته دستور تهیه سوپ سفید اولین بار در تالاب پدیدار شد. سوپ سفید را چگونه درست نیم ؟ سوپ سفید یکی از برترین غذایی ها مخصوص افراد سرما خورده است در ادامه میتوانید با دستور تهیه سوپ سفید تالاب را دنبال نمایید. سوپ سفید یا سوپ جو، از لذیذ ترین و پرطرفدارترین سوپ هاست. این سوپ ها طبق معمول سوپ های مجلسی، غلیظ و به […]
سوپ سفید را چگونه درست نیم ؟
سوپ سفید یکی از برترین غذایی ها مخصوص افراد سرما خورده است در ادامه میتوانید با دستور تهیه سوپ سفید تالاب را دنبال نمایید.
سوپ سفید یا سوپ جو، از لذیذ ترین و پرطرفدارترین سوپ هاست. این سوپ ها طبق معمول سوپ های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند.
سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک میتواند به همراه نان بعنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو شود.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
طرز تهیه سوپ سفید :
جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آب جوش روی شعله ملایم 10 دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را 20 دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.
کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.
گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب جوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.
نکاتی برای پخت سوپ سفید مجلسی :
• بجای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می توانید استفاده کنید.
• بجای شیر، سس رابا آب مرغ یا گوشت می توانید تهیه کنید، مزه سوپ متمایز میشود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.
• جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له میشود.
• اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایه تر میشود.