طرز پخت حلوای گل محمدی
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : مواد لازم : – کره: 350 گرم – آرد: 500 گرم – روغن مایع: 150 گرم – عسل: 3 قاشق سوپخوری – پودر قند: 280 گرم – پودر گل محمدی: یک پیمانه – هل: یک قاشق...
مواد لازم :
– کره: 350 گرم
– آرد: 500 گرم
– روغن مایع: 150 گرم
– عسل: 3 قاشق سوپخوری
– پودر قند: 280 گرم
– پودر گل محمدی: یک پیمانه
– هل: یک قاشق چایخوری
– گلاب: یک پیمانه
– بادام پودر شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
1 – روغن مایع را همراه کره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نکند.
2 – پودر بادام را اضافه کنید تا تفت بخورد.
3 – مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه کنید.
4 – وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد بهصورت خمیر درآید.
5 – میتوانید حلوا را داخل سینی پهن کنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته، آن را گرد کنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.