طرز تهیه آبگوشت قنبید قمی


طرز تهیه آبگوشت قنبید قمی

آبگوشت قنبید (قنبیت) یا همان کلم قمری از غذاهای محلی استان قم است.

اتاق خبر 24:

آبگوشت قنبید (قنبیت) یا همان کلم قمری از غذاهای محلی استان قم است که به دلیل داشتن کلم از خواص غذایی بالایی برخوردار است. قُمنَبیت به معنای نبات قم است. مردم استان قم به خاطر شوری آب قم و خاصیت قمنبیت (کلم قمری) در از بین بردن املاح مضر از کلیه‌ ها در بعضی از غذاها مانند آبگوشت و لا به‌ لای بعضی از پلوها از کلم قمری استفاده می‌کنند.

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت قنبید (برای ۴ الی ۶ نفر):

۱- پیاز: ۱ عدد

۲- زردچوبه و ادویه کاری : به میزان لازم

۳- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری

۴- لوبیا سفید: ۲۰۰ گرم

۵- گندم پوست کنده : ۱۰۰ گرم

۶- گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم

۷- کلم قمری درشت (قنبید) : ۲ عدد

۸- نمک : به میزان لازم

۹- پودر لیمو عمانی: ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه آبگوشت قنبید قمی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید. آن گاه ادویه را همراه با رب گوجه فرنگی به آن بیفزائید و کمی هم بزنید. بعد لوبیا سفید و گندم را که حدود ۱۲ ساعت خیسانده‌ اید اضافه کنید. سپس گوشت را بیفزائید. حالا کلم قمری‌ ها را پوست بگیرید و چند قاچ کنید و به مواد فوق بیفزائید. در پایان، آب به قابلمه اضافه کنید تا جائی که روی تمام مواد را بگیرد. اکنون شعله را ملایم کنید تا حبوبات، گوشت و کلم قمری بپزند. سپس نمک آبگوشت را اندازه نمائید و پودر لیمو عمانی را بیفزائید. تمام مواد که پخت و لیمو عمانی هم به مزه آبگوشت پیوست، آن را نوش جان فرمائید.

منبع: سیتی پدیا


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)