طرز تهیه آش چغندر (آش لبو) خوش طعم و لذیذ


 آش از غذاهای ایرانی است که معمولا در هر منطقه و محلی به سبکی خاص تهیه می شود. آش خرفه، آش بادمجان، آش گندم و… از انواع آش خوشمزه و مقوی می باشند. پیشنهاد می کنیم تا پایان طرز تهیه آش چغندر قرمز یا همان آش لبو ما را همراهی نمایید. مواد لازم چغندر قرمز: 500 گرم بادمجان: 2 الی 3 عدد کشک ساییده: 2...

اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

آش چغندر از آش های سنتی و بومی شهر اراک می باشد. این نوع آش معمولا در فصل زمستان تهیه می شود و خواص ضد سرماخوردگی دارد. این خواص به علت وجود چغندر در دستور تهیه این آش می باشد. در این مطلب طرز تهیه آش چغندر را به شما آموزش می دهیم.

آش از غذاهای ایرانی است که معمولا در هر منطقه و محلی به سبکی خاص تهیه می شود. آش خرفه، آش بادمجان، آش گندم و… از انواع آش خوشمزه و مقوی می باشند. پیشنهاد می کنیم تا پایان طرز تهیه آش چغندر قرمز یا همان آش لبو ما را همراهی نمایید.

مواد لازم

چغندر قرمز: ۵۰۰ گرم بادمجان: ۲ الی ۳ عدد کشک ساییده: ۲ پیمانه برنج نیم دانه: یک پیمانه سبزی آش(اسفناج، برگ چغندر،گشنیز، جعفری و تره): نیم کیلو ترخون، مرزه، شنبلیله و نعناع: ۲ قاشق غذاخوری نمک، زرچوبه و فلف: به میزان لازم لوبیا قرمز: نصف پیمانه لوبیا چیتی: نصف پیمانه عدس: نصف پیمانه نخود: نصف پیمانه

طرز تهیه آش چغندر قرمز

برای تهیه آش چغندر مانند تمام آش ها ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب فبل خیس کنید. فردای آن روز نخود و لوبیا را درون قابلمه ریخته و با کمی نمک اجازه دهید تا پخته شوند.

طرز تهیه آش چغندر (آش لبو) خوش طعم و لذیذ

یک ساعت که گذشت, عدس را به آن اضافه کنید. تلخی بادمجان ها را گرفته و سرخ کنید.



طرز تهیه آش چغندر (آش لبو) خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه آش چغندر (آش لبو) خوش طعم و لذیذ


طرز تهیه آش چغندر (آش لبو) خوش طعم و لذیذ

برنج را به همراه نمک و زرچوبه در ظرفی جدا بپزید. بعد از ۳۰ دقیقه سبزی جات ساطوری شده به همراه بادمجان های سرخ شده و چغندرهای قرمز خرد شده به برنج اضافه کنید.

طرز تهیه آش چغندر (آش لبو) خوش طعم و لذیذ

در مرحله بعدی طرز تهیه آش چغندر, همه مواد را به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه با شعله کم بپزید. مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. حالا حبوبات پخته شده را به آن اضافه کنید. قابلمه را ۱۰ دقیقه بر روی شعله قرار دهید.

حالا شعله اجاق گاز را خاموش کنید تا مواد از جوش بیفتد. آن گاه کشک را به آش اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه آش چغندر (آش لبو) خوش طعم و لذیذ

طبیعی است رنگ آش شما به رنگ خوش رنگ قرمز متمایل است. روی کاسه آش را می توانید با سیر، پیاز و نعنا داغ تزیین بفرمایید و نوش جان نمایید.

طرز تهیه آش چغندر (آش لبو) خوش طعم و لذیذ

از اینکه در دستور تهیه آش چغندر همراه ما بودید، صمیمانه سپاس گذاریم و امیدواریم مطالب ما در این زمینه مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع آش کلیک نمایید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع آش و سوپ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کیمیا علیزاده، عضو تیم ملی بلغارستان شد