کتلت یکی از غذاهای پر طرفدار است که تقریبا در همه ی سفره ها دیده می شود. این واژه که مفهوم کلی دارد انواع مختلفی دارد از جمله: سبزی، گوشت، سیب زمینی، عدس و… . در این مطلب می خواهیم طرز تهیه کوکوی اسفناج را بیان کنیم:
ندا آقاجری، مجله ایران بانو
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده: دو عدد
اسفناج خام ریز خرد شده: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده: ٢٠٠ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
ادویه و نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز خرد شده را تفت میدهیم و گوشت چرخ کرده به آن اضافه و خوب سرخ میکنیم. نمک، زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز اضافه میکنیم و باز تفت میدهیم. مواد شبیه مایه ماکارونی بدون رب گوجه فرنگی میشود،بعد شعله را خاموش میکنیم تا کاملاً سرد شود.سیب زمینی پخته کاملاً سرد شده را پوست گرفته و رنده میکنیم. تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده میزنیم تا یکدست شود. اسفناج شسته و ریز خرد شده را با گوشت، سیب زمینی و تخم مرغها مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط داغ میکنیم و از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوری برداشته و در روغن میریزیم (روی حرارت متوسط) و روی آن را با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد و سرخ میکنیم.