طرز تهیه سوپ شیر
سوپ شیر یا سوپ سفید، یه سوپ خیلی خوشمزهس و شما میتونین از دستور سوپ شیراستفاده کنین تا یه پیش غذای مجلسی برای مهمونیاتون داشته باشین. تو این طرز تهیه سوپ شیر، ما از خامه استفده نمیکنیم. اما بعضیا تو دستور پخت سوپ شیر یکی دو قاشق خامه توی سوپشون میریزن. که باعث غلیظتر شدن و پرکالریتر شدن سوپ میشه. این طرز تهیه سوپ شیر برای ۴ الی ۶ نفره.
موادلازم جهت سوپ شیر :
شیر ۱لیتر جوپرک نصف بسته قارچ ۳۰۰ گرم هویج دو عدد پیاز ۱ عدد سینه مرغ نصف یک عدد کنسرو ذرت ۱ عدد نمک و ادویه به میزان لازم مغز کرفس(اختیاری) ۱ عددطرز تهیه سوپ شیر :
سینه مرغ رو با یه کم نمک، زردچوبه و یه پیاز کوچیک جداگانه میپزیم.
جو پرک رو با آسیاب خردتر میکنیم تا از نصف اندازه اولی هم کوچیکتر بشه.
حالا جو پرک آسیابشده رو داخل قابلمه میریزیم و آب روش میریزیم.
در قابلمه رو کاملا باز میذاریم تا جو کاملا باز بشه و لعاب بندازه.
صبر میکنیم جو کاملا بپزه و له بشه و تا حد امکان آبش گرفته بشه.
حالا شیر رو داخل قابلمه میریزیم.
هویج رو رنده درشت میکنیم.
قارچ رو ورقه ورقه میکنیم.
قارچ و هویج و مغز کرفس خردشده رو به سوپ اضافه میکنیم.
حدود یک ساعت صبر میکنیم تا سوپ جا بیفته.
سینه مرغ ریشریش میکنیم و با کنسرو ذرت به سوپ اضافه میکنیم.
آب مرغم اگه مونده بود اضافه کنین.
نمک و ادویه رو هم میزان لازم اضافه میکنیم.
میتونین داخل سوپتون نخودفرنگی هم بریزید.
اگه سوپتون غلیظ یا شل شد، مقدار شیرتونو بیشتر یا کمتر کنین.
تو این طرز تهیه سوپ از آبلیمو استفاده نکنین چون ممکنه شیرتون ببنده.
سوپتون که آماده شد، اونو داخل سوپخوری بریزین و با جعفری روشو تزیین کنین. سوپ شیر خاصیت های زیادی داره، از خوردنش لذت ببرین !