چای و بیسکوییت چه خواصی دارد
چای و بیسکوییت چه خواصی دارد چای و بیسکوییت شاید یکی از رایج ترین نوشیدنی و تنقلات یا میان وعده در اداره جات، محل کار یا خانه باشد . حال آیا این میان وعده پرطرفدار و نسبتا خوشمزه خواصی هم دارد ؟ برای لذت بردن بیشتر از علم و آگاه شدن در ادامه همین بخش با نازوب همراه باشید. به افراد بی اشتها توصیه...
چای و بیسکوییت چه خواصی دارد
چای و بیسکوییت شاید یکی از رایج ترین نوشیدنی و تنقلات یا میان وعده در اداره جات، محل کار یا خانه باشد .
حال آیا این میان وعده پرطرفدار و نسبتا خوشمزه خواصی هم دارد ؟ برای لذت بردن بیشتر از علم و آگاه شدن در ادامه همین بخش با نازوب همراه باشید.
به افراد بی اشتها توصیه میشود به جای مصرف چای و بیسکویت یا کیک در صبحانه حداقل از یک لیوان شیر با چند عدد خرما یا چند عدد خرما با گردو استفاده کنند.»
دکتر انصاری، متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران منطقه خوزستان اظهار داشت:
« مصرف کیک با چای شیرین یا بیسکویت با چای و قهوه شیرین گرچه ممکن است تا اندازهای احساس گرسنگی را فروکش کند و قند خون را برای ساعاتی افزایش دهد اما به دلیل اینکه بدن را وادار به سنتز انسولین میکند و انسولین هم منجر به استفاده بدن از قند خون میشود، قند خون را به سرعت پایین میآورد.»
وی افزود: « 2 تا 3 ساعت پس از مصرف این مواد فرد احساس خستگی، گرسنگی و بیحوصلهگی میکند که مجددا مصرف کیک یا بیسکویت با چای تکرار میشود، همین امر در دراز مدت منجر به انسولین زدگی میشود و فرد مستعد دیابت، چربی خون بالا و چاقی میشود.»
این متخصص تغذیه متذکر شد: « خوردن قندهای ساده نظیر کیک و بیسکویت و چای در صبحانه برای افرادیکه اشتها به خوردن صبحانه ندارند توصیه نمیشود و بهتر است بجای آن از چند عدد خرما با گردو یا یک لیون شیر با خرما استفاده شود.»
برترین مطالب مرتبط