طرز تهیه کیک ردولوت


طرز تهیه کیک ردولوت کیک ردولوت یا مخمل قرمز یه کیک خیلی خوشگل و بامزه اس که مزه ی فوق العاده­ای هم داره. اگه تو خونه کسی هست که رژیم غذایی داره توصیه می­کنیم از این طرز تهیه کیک ردولوت استفاده نکنین، چون اصلا نمیشه که این کیک رو و دید و نچشید !می­تونین از دستور کیک ردولوت استفاده کنین و یه کیک خوش­رنگ برای تولد درست کنین. مواد...

طرز تهیه کیک ردولوت

کیک ردولوت یا مخمل قرمز یه کیک خیلی خوشگل و بامزه اس که مزه ی فوق العاده­ای هم داره. اگه تو خونه کسی هست که رژیم غذایی داره توصیه می­کنیم از این طرز تهیه کیک ردولوت استفاده نکنین، چون اصلا نمیشه که این کیک رو و دید و نچشید !می­تونین از دستور کیک ردولوت استفاده کنین و یه کیک خوش­رنگ برای تولد درست کنین.

مواد لازم جهت کیک ردولوت :

پیمانه آرد سفید دو و نیم پیمانه پیمانه شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد باتر میلک یک پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق مربا­خوری نمک نوک قاشق چی­خوری پودر کاکائو یک قاشق غذا­خوری وانیل یک سوم قاشق چای­خوری سفید یک قاشق غذا­خوری رنگ خوراکی قرمز دو قاشق غذا­خوری کرم پنیری برای لایه های کیک دو پیمانه خامه برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت :

برای درست کردن این کیک باید باتر میلک داشته باشیم.

به یه پیمانه شیر پرچرب که هم دمای محیطه، یه قاشق غذاخوری آب­لیمو اضافه می­کنیم.

مخلوط رو یه کم هم می­زنیم و می­ذاریم تا ۱۰ دقیقه بمونه.

بعد این مدت شیرمون می­بنده و باتر میلکمون آماده میشه.

آرد، نمک، بیکینگ پودر و کاکائو رو با هم مخلوط می­کنیم.

تخم مرغ و شیر رو مخلوط می­کنیم و هم می­زنیم.

روغن و باتر میلک آماده شده و رنگ خوارکی رو به مایه اضافه می­کنیم و با قاشق هم می­زنیم تا مخلوطمون یه­دست بشه.

مواد خشکمون رو به مایه که الان رنگش قرمزه اضافه می­کنیم و با قاشق هم می­زنیم تا مخلوط یه­دست بشه.

سرکه رو هم اضافه می­کنیم و باز با قاشق مواد رو یه­کم هم می­زنیم.

رنگ رو چک می­کنیم، اگه به اندازه کافی قرمز و پررنگ نبود می­تونین یه­کم دیگه رنگ خوراکی اضافه کنین.

قالب رو با روغن چرب می­کنیم. بهتره کفش رو هم کاغذ روغنی بذاریم.

مایه کیکمون رو داخل قالب می­ریزیم.

فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می­کنیم.

قالب رو نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه داخل فر می­ذاریم تا کیک بپزه و پف کنه.

وقتی کیک پف کرد و سطحش سفت شد از فر درش میاریم تا بیش از حد داخل فر نمونه و اطرافش نسوزه.

وقتی کیک سرد شد، به دو قسمت مساوی برش می­دیم.

روی لایه اول کیک رو کاملا با کرم پنیری پوشش می­دیم.

لایه دوم کیک رو هم با کرم پنیری می­پوشونیم.

روی کیک تون رو می­تونین با خامه و میوه تزیین کنین.

طبق دستور کیک ردولوت، بهتره کیک چند ساعتی تو یخچال بمونه تا پنیر بره تو خورد کیک.

اینم از کیک هیجان انگیز ما، نوش جان !

طرز تهیه کیک ردولوت

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس های جنجالی و برهنه سارا و نیکا در استخر مختلط