طرز تهیه شیرین پلو


طرز تهیه شیرین پلو شیرین پلو یه غذای ایرانی­ه که بانوی خونه بیشتر تو مهمونی ها و مجالس مهم درست می­کنه. امروز بهتون طرز تهیه شیرین پلو با مرغ رو آموزش می­دیم. از این دستور شیرین پلو ­می­تونین برای تولد یا هر وقتی که هوس کردین استفاده کنین. مواد لازم جهت شیرین پلو : سینه کامل مرغ                                ۱ عدد...

طرز تهیه شیرین پلو

شیرین پلو یه غذای ایرانی­ه که بانوی خونه بیشتر تو مهمونی ها و مجالس مهم درست می­کنه. امروز بهتون طرز تهیه شیرین پلو با مرغ رو آموزش می­دیم. از این دستور شیرین پلو ­می­تونین برای تولد یا هر وقتی که هوس کردین استفاده کنین.

مواد لازم جهت شیرین پلو :

سینه کامل مرغ ۱ عدد برنج هویج ۳ عدد پیاز ۳ عدد زرشک ۴ قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم خلال پوست پرتغال ۴ قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه دلخواه و نمک به میزان لازم شکر به میزان لازم

طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو :

سینه کامل مرغ رو تو یه قابلمه می­ذاریم .

آب، نمک، فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه می­کنیم.

آب باید روی سینه رو بگیره.

قابلمه رو روی شعله با حرارات زیاد می­ذاریم تا جوش بیاید بعدش شعله رو کم می­کنیم.

برنج رو آبکش می­کنیم.

خلال پسته و بادام رو تو گلاب خیس می­کنیم.

۲ تا پیاز باقی مانده رو پوست می­گیریم و رنده می­کنیم.

پیازا رو تو یه تابه بزرگ با یه­کم روغن زیتون روی شعله با حرارت کم تفت می­دیم.

هویج­ها رو پوست می­گیریم و به شکل خلال­های باریک خرد می­کنیم.

تو یه تابه بزرگ دیگه، یه کم روغن زیتون می­ریزیم و روی شعله با حرارت کم قرار می­دیم و هویج­ها رو تفت می­دیم تا یه­کم نرم بشن.

۱ یا ۲ قاشق شکر، یه کم زعفران و حدودا نصف پیمانه آب به هویج­ها اضافه می­کنیم.

می­ذاریم تا هویج­ها خوب بپزند ولی نباید له شن.

زرشک رو پاک می­کنیم، می­شوریم و تو یه آب­کش می­ذاریم تا خشک شه.

خلال پوست پرتقال رو باید چند مرحله تو آب خیس کنیم و آبش رو عوض کنیم تا تلخیش گرفته بشه.

۳ تا ۴ قاشق شکر و یه کم زعفران رو به پوست پرتغال اضافه می­کنیم.

سینه مرغ پخته شده رو از قابلمه در میاریم و تیکه می­کنیم.

این تیکه­ها رو به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه می­کنیم و روی شعله با حرارت کم، تفت می­دیم.

زرشک رو به تابه اضافه می­کنیم و مواد رو دائم هم می­زنیم تا زرشک­ها نسوزن.

هویج و خلال پوست پرتقال رو به مرغ اضافه می­کنیم.

شعله رو تو کم­ترین حالت ممکن قرار می­دیم.

در تابه رو به مدت۲۰ دقیقه می­بندیم تا با هم طعماشون قاطی بشه.

خلال پسته و بادام رو از گلاب در میاریم و با مواد مخلوط می­کنیم. خب اینم از دستور پخت شیرین پلو !

برای سرو غذا هم، برنج­تون و مواد رو به صورت لایه لایه توی دیس بکشین و نوش جان کنین !

طرز تهیه شیرین پلو

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع پلو

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا