طرز تهیه شیرین پلو
شیرین پلو یه غذای ایرانیه که بانوی خونه بیشتر تو مهمونی ها و مجالس مهم درست میکنه. امروز بهتون طرز تهیه شیرین پلو با مرغ رو آموزش میدیم. از این دستور شیرین پلو میتونین برای تولد یا هر وقتی که هوس کردین استفاده کنین.
مواد لازم جهت شیرین پلو :
سینه کامل مرغ ۱ عدد برنج هویج ۳ عدد پیاز ۳ عدد زرشک ۴ قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم خلال پوست پرتغال ۴ قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه دلخواه و نمک به میزان لازم شکر به میزان لازمطرز تهیه شیرین پلو :
سینه کامل مرغ رو تو یه قابلمه میذاریم .
آب، نمک، فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم.
آب باید روی سینه رو بگیره.
قابلمه رو روی شعله با حرارات زیاد میذاریم تا جوش بیاید بعدش شعله رو کم میکنیم.
برنج رو آبکش میکنیم.
خلال پسته و بادام رو تو گلاب خیس میکنیم.
۲ تا پیاز باقی مانده رو پوست میگیریم و رنده میکنیم.
پیازا رو تو یه تابه بزرگ با یهکم روغن زیتون روی شعله با حرارت کم تفت میدیم.
هویجها رو پوست میگیریم و به شکل خلالهای باریک خرد میکنیم.
تو یه تابه بزرگ دیگه، یه کم روغن زیتون میریزیم و روی شعله با حرارت کم قرار میدیم و هویجها رو تفت میدیم تا یهکم نرم بشن.
۱ یا ۲ قاشق شکر، یه کم زعفران و حدودا نصف پیمانه آب به هویجها اضافه میکنیم.
میذاریم تا هویجها خوب بپزند ولی نباید له شن.
زرشک رو پاک میکنیم، میشوریم و تو یه آبکش میذاریم تا خشک شه.
خلال پوست پرتقال رو باید چند مرحله تو آب خیس کنیم و آبش رو عوض کنیم تا تلخیش گرفته بشه.
۳ تا ۴ قاشق شکر و یه کم زعفران رو به پوست پرتغال اضافه میکنیم.
سینه مرغ پخته شده رو از قابلمه در میاریم و تیکه میکنیم.
این تیکهها رو به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه میکنیم و روی شعله با حرارت کم، تفت میدیم.
زرشک رو به تابه اضافه میکنیم و مواد رو دائم هم میزنیم تا زرشکها نسوزن.
هویج و خلال پوست پرتقال رو به مرغ اضافه میکنیم.
شعله رو تو کمترین حالت ممکن قرار میدیم.
در تابه رو به مدت۲۰ دقیقه میبندیم تا با هم طعماشون قاطی بشه.
خلال پسته و بادام رو از گلاب در میاریم و با مواد مخلوط میکنیم. خب اینم از دستور پخت شیرین پلو !
برای سرو غذا هم، برنجتون و مواد رو به صورت لایه لایه توی دیس بکشین و نوش جان کنین !