طرز تهیه میگو پفکی


طرز تهیه میگو پفکی

میگو از مفیدترین غذاهای دریایی است که در بیشترین فرهنگ ها به عنوان غذای سالم و خوش طعم طرفدار دارد.

اتاق خبر 24:

میگو از مفیدترین غذاهای دریایی است که در بیشترین فرهنگ ها به عنوان غذای سالم و خوش طعم طرفدار دارد. میگو را به شکل های مختلفی می توان تهیه کرد میگو کبابی ، میگو پفکی ، میگو سوخاری ، میگو با پلو ، خوراک میگو و سبزیجات و سالاد میگو از مدلهای اصیل طبخ میگو است . هر مدل پخت و طبخ میگو طرفداران خودش را دارد اما مهم ترین مساله در پخت میگو رفع بوی زهم آن است. برای گرفتن بوی زهم میگو راهای مختلفی وجود دارد . استفاده از ادویه های مختلف ، استفاده از سبزیجات ، استفاده از سس ها و طعم دهنده ها راه های مناسبی برای رفع بوی زهم میگو است . میگو پفکی از مدلهای پرطرفدار تهیه میگو است و حتی کسانی که با بوی میگو مشکل دارند نیز از خوردن میگو پفکی لذت خواهند برد . برای تهیه میگوپفکی باید خمیر مناسبی تهیه کرد و بر اساس روش اصولی تهیه میگو پفکی در منزل آن را تهیه نمود .

مواد لازم :

میگو پاک شده 750 گرم نمک 1 و 1/4 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم پاپریکا 3 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری آرد 3 و 1/2 پیمانه
پودر سیر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد
فلفل سفید 1/2 قاشق چایخوری آب سرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه میگو پفکی
طرز تهیه میگو پفکی :

می توانید از میگوهای پاک شده استفاده نمایید ، اگر میگو فریز شده استفاه کرده اید باد حتما یخ زدایی گردد و فریز شده استفاده نشود.دم میگوها باید روی آنها باقی بماند.آرد را داخل ظرفی بریزید.ادویه ها ، نمک و بیکینگ پودر را داخل آرد بریزید و به خوبی مخلوط نمایید.سپس در کاسه ای مخلوط آرد و ادویه ها را بریزید.تخم مرغ را با ویسک دستی به خوبی بزنید تا پف کند و از لختگی دربیاید.سپس تخم مرغ را به مخلوط آرد و ادویه اضافه نمایید.آب را کم کم اضافه کنید و مایه را بزنید تا خمیر سفتی حاصل شود.در خمیر فوق از فلفل بیشتری استفاده شده است اما در دستور میزان فلفل کمتری ذکر شده است تا با ذائقه های مختلف هم خوانی داشته باشد.خمیر باید سفت باشد اگر شل بود کمی آرد اضافه نمایید و اگر آنقدر سفت بود که با ویسک هم زده نمی شد نیز کمی آب اضافه نمایید.بعد از آماده شدن خمیر روغن زیادی در تابه گود بریزید و بگذارید تا روغن به خوبی داغ شود.میزان روغن باید زیاد باشد تا میگوها کامل در روغن داغ قرار بگیرد و سرخ شودسپس میگوها را از دم بگیرید و در خمیر فرو کنیدوچون خمیر سفت است یک لایه روی میگوها می نشیندتا دم میگو را در خمیر فرو ببرید و کاملا با خمیر بپوشانیدمیگوهای خمیری شده را داخل روغن داغ بیندازید و به خوبی سرخ نماییدبعد از اینکه میگوها به خوبی سرخ شدند آنها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی شان گرفته شودمیگوها را تازه و گرم سرو نماییددر کنار میگوپفکی انواع سس را می توانید سرو کنید ، همین طور در کنار میگو پفکی کاهو خرد شده و برش های خیار شور و گوجه نیز با فرهنگ غذایی ایرانی ها سازگاری زیادی داردمیگو پفکی را می توان در کنار انواع سالاد نیز سرو نمودمیگوهایی که اضافه آورده اید را سرخ نکنید چون گرم شدن مجدد میگوهای سرخ شده طعم خوبی نخواهد داشت اما می توانید میگوهایی که با خمیر پوشانده شده اند را در ظرفی بچینید و با سلفون بپوشانید و در یخچال نگهدارید و کمی قبل از زمان سرو سرخ کنید و داغ سرو نمایید. نوش جان

منبع: پرنیان


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه غذاهای دریایی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تغییر جذاب خانم بازیگر فیلم آواز تهران بعد 33 سال / هنوز مجرد !! + بیوگرافی و عکس ها