کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار


کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار

مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت: خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، شهلا جودت اظهارکرد: انار منبع ویتامین‌های E ، C ، A نیاسین، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است.

وی با بیان این که، انار سه برابر بیشتر از چای سبز آنتی اکسیدان دارد، افزود: انارسبب کاهش میزان LDL و جلوگیری از لخته شده خون می شود.

جودت خاطرنشان کرد: مصرف این میوه معجزه آسا در تنظیم و کاهش فشار خون وتاثیر بسزایی دارد .

وی یادآورشد: مصرف انار نه تنها خطر ابتلا به سرطان سینه بلکه سرطان پروستات و دیگر سرطان ها را هم کاهش می دهد .


انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه خراسان شمالی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پروفایل اردیبهشت | 50 عکس نوشته اردیبهشت ماهی + خصوصیات متولدین اردیبهشت