دستور خمیر بریزه یا فونسه


دستور خمیر بریزه یا فونسه

دستور خمیر بریزه یا فونسه  خمیر بریزه یا فونسه برای انواع تارت ها، پای ها و شیرینی های کوچک مصرف می‌شه. این طرز تهیه خمیر بریزه یا فونسه برای حدودا یک کیلو خمیره. مواد لازم جهت خمیر بریزه یا فونسه  : آرد                          نیم کیلو کره                        250گرم خاکه قند                1 قاشق غذاخوری آب یا...

دستور خمیر بریزه یا فونسه

خمیر بریزه یا فونسه برای انواع تارت ها، پای ها و شیرینی های کوچک مصرف می‌شه. این طرز تهیه خمیر بریزه یا فونسه برای حدودا یک کیلو خمیره.

مواد لازم جهت خمیر بریزه یا فونسه :

آرد نیم کیلو کره ۲۵۰گرم خاکه قند ۱ قاشق غذاخوری آب یا شیر نصف پیمانه نمک به مقدار کم

دستور خمیر بریزه یا فونسه :

آرد رو داخل ظرف می‌ریزیم.

نمک، خاک قند و آب یا شیر رو داخل آرد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

کره رو کوچیک خرد می‌کنیم و وسط خمیر می‌ریزیم و با خمیر مخلوط می‌کنیم. نباید این خمیر رو زیاد ورز بدیم و همین که خمیر حالت چسبندگی پیدا کنه کافیه. خمیر رو تو یه کیسه‌ی نایلون می‌ذاریم تا دو سه ساعت بمونه. اگر به خمیر تخم مرغ اضافه کنین، خمیرتون سفت تر میشه.

خمیر شما آماده‌س و می‌تونین هرچی دوست داشتین بپزین باهاش.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


(ویدئو) لحظه هدف قرار گرفتن چند ریز پرنده در آسمان اصفهان توسط پدافند هوایی