دستور سوفله بادمجان
سوفله بادمجان یه پیش غذای خوشمزهس که ظاهر زیبایی هم داره. دستور سوفله بادمجان شبیه به گراتنه. میتونین از این طرز تهیه سوفله بادمجان برای وعده شام هم استفاده کنین. این دستور پخت سوفله بادمجان برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت سوفله بادمجان :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو بادمجان ۲ کیلو گرم پیاز ۱ عدد پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری روغن به مقدار لازم کره ۵۰ گرم شیر ۱ پیمانه آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری خامه ۲ قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازمدستور سوفله بادمجان :
فر رو با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم میکنیم.
بادمجان ها رو حلقه حلقه برش میدیم.
روغن رو تو تابه روی حرارت داغ میکنیم.
بادمجان ها رو تو روغن سرخ میکنیم.
پیاز رو تو گوشت چرخ کرده، رنده میکنیم.
یه کم نمک و فلفل و زردچوبه بهش اضافه میکنیم.
تو یه تابه دیگه، روغن میریزیم و گوشت رو سرخ میکنیم.
رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
بادمجان های سرخ شده رو کف ظرف فرمیچینیم.
سطح بادمجان هارو با یه لایه از گوشت چرخ کرده میپوشونیم.
کره رو تو یه قابلمه دیگه میریزیم و روی حرارت ذوب میکنیم.
آرد رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
شیر رو کم کم میریزیم و هم میزنیم.
خامه و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و یه کم دیگه حرارت میدیم تا سس غلیظ شه.
سس سفید رو روی گوشت میریزیم و روش پنیر پیتزا میپاشیم.
لایه های بعدی رو هم به همین ترتیب انجام میدیم.
ظرف رو تو طبقه وسط فر میذاریم ۳۰ دقیقه صبر میکنیم تا مواد بپزن.
بعد شعله بالای فر رو روشن میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت میدیم تا سطح سوفله، طلایی رنگ بشه.
سوفله شما آمادهس. نوش جان!