فیله مرغ نودلی با قارچ و سیب‌زمینی تنوری

فیله مرغ نودلی (یک پیش غذا یا فینگرفود چینی)

همراه با قارچ و سیب‌زمینی تنوری و سالاد سبزیجات و سس تارتار

مواد لازم :

فیله مرغ نودل پاپریکا، فلفل قرمز، زست لیمو ترش، آب لیمو ترش، پودر سیر و پیاز، آویشن و زنجفیل کره

طرز تهیه :

۱) فیله مرغ را جدا کرده و نواری برش دهید.( برای آموزش جدا کردن فیله مرغ از سینه اینجا کلیک کنید)

۲) فیله های برش زده را در این سس حدود یک ساعت بخوابانید:

پاپریکا، فلفل قرمز، زست لیموترش ( رنده پوست لیمو ترش ) ، آب لیموترش، پودرسیر و پیاز، آویشن و زنجفیل

۳) نودل را ۵ دقیقه در آب جوش بریزید و درش را بگذارید.

۴) ادویه همراه نودل را روی آن بریزید.

۵) نودل ها را آبکش کنید.سپس دور فیله ها بپیچید.

۶) در نهایت آنها را درکره یا روغن سرخ کنید.

نکته۱ : میتوانید فیله ها را به سیخ بکشید.

نکته ۲ : این خوراک با میگو هم بسیار لذیذ است.

نکته ۳ : در صورت تمایل کمی کره روی نودل ها بمالید و آنها را در فر بپزید. ولی توجه داشته باشید که سرخکرده آن لذیذتر است.

نکته ۴ : میتوانید فیله ها را مکعبی خورد کرده و از قطعات انبه یا کدو نیز در میان فیله ها یا میگوها استفاده کنید.

سالادسبزیجات :

مواد مورد نیاز:

کاهوی خوردشده تربچه ورقه شده پیاز قرمز خلالی هویج خلالی سس سالاد : روغن زیتون، آبغوره، نمک لیمو فلفلی نمکین (ادویه ای که بطور بسته بندی در فروشگاه ها بفروش می رسد) فلفل سیاه

سس تارتار:

مواد لازم:

خیار شور پیاز قرمز جعفری ترخون خیار شور

طرز تهیه:

۱) خیار شور را رنده کنید.

۲) پیاز قرمز کوچک و جعفری را ریز کنید و با سس مایونز و آبلیمو و خیارشور مخلوط کنید.

سس تارتار شما آماده ست.

نکته : ترخون هم این سس را بسیار خوشمزه میکند. میتوانید پیاز را حذف کنید.