خورش میگوی هندیمواد مورد نیاز فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجفیل دانه خردل، کاری، دارچین، تخم گشنیز پیاز و سیر گوجه رب گوجه میگو خامه گشنیز تازه طرز تهیه

فلفل سیاه، فلفل قرمز، دانه خردل، کاری، دارچین، تخم گشنیز را سابیده و در تابه کمی بو بدهید.
پیاز را رنده کنید و در کمی کره تفت دهید. (در همان تابه)
پوره سیر و زنجفیل را اضافه کرده و یک چرخ دهید.
گوجه رنده شده را بیفزایید، رب بزنید و با دربسته،بگذارید بپزد و آبش کشیده شود.
میگو ها را در خورش بریزید و پس از ۵ دقیقه خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
هنگام سرو روی خورش گشنیز تازه خورد شده بپاشید.