امروزه یکی از هنرهای خانم های ایرانی، درست کردن ژله در فرمها و رنگهای متنوع است. ژله یکی از دسرهایی است که طرفداران زیادی دارد. چون هم به سادگی آماده می شود و هم به سفره شما رنگ و جلوه ای بیشتر می دهد. امروز یک ژله شکلاتی دورنگ را سمیه عزیز آماده کرده که با هم طرز تهیه شو یاد می گیریم:

مواد لازم :

شیر سه لیوان پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شکر ۶ قاشق غذاخوری خامه ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

روش آماده کردن ژله:

۱) پودر ژلاتین را روی کمی آب سرد بریزید تا اسفنجی شود و با روش بن ماری کامل حل و شفاف کنید.

توجه : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند.

۲) شیر، شکر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و روی حرارت هم بزنید تا کاملا حل و یکدست شود.

۳) ژلاتین را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

۴) سپس خامه را اضافه کنید و در قالب مورد نظر بریزید.

۵) ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

۶) برای لایه سفید رنگ، به جای پودرکاکائو از ۱۰۰ گرم شکلات سفید ذوب شده استفاده کنید.

توجه : لایه آبی ژله بلوبری ساده است.