طرز تهیه خاگینه


طرز تهیه خاگینه خاگینه یکی از غذاهای سنتی تبریز محسوب میشه. این طرز تهیه خاگینه که براتون نوشتیم، ساده و تو اکثر شهرها معمول تره. دستور خاگینه تبریز با ابن دستور پخت خاگینه کمی متفاوت تره. خاگینه رو می‌تونین به عنوان یه شام سبک نوش جان کنین. این طرز تهیه خاگینه برای 3 نفره. مواد لازم جهت خاکینه : تخم مرغ                   ...

طرز تهیه خاگینه

خاگینه یکی از غذاهای سنتی تبریز محسوب میشه. این طرز تهیه خاگینه که براتون نوشتیم، ساده و تو اکثر شهرها معمول تره. دستور خاگینه تبریز با ابن دستور پخت خاگینه کمی متفاوت تره. خاگینه رو می‌تونین به عنوان یه شام سبک نوش جان کنین. این طرز تهیه خاگینه برای ۳ نفره.

مواد لازم جهت خاکینه :

تخم مرغ ۵ عدد نمک و فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم نعناع ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه خاگینه

طرز تهیه خاگینه :

تخم مرغ ها رو تو یه ظرف با چنگال و یا همزن هم می‌زنیم.

آرد سفید رو با نمک و فلفل و زردچوبه و نعناع به تخم مرغ ها اضافه می‌کنیم و مواد خاگینه رو باهم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم.

تو یه تابه یه کم روغن می‌ریزیم و تابه رو روی حرارت می‌ذاریم تا روغن داغ بشه.

مایه خاگینه رو تو تابه می‌ریزیم و سطحش رو صاف و یه دست می‌کنیم تا خوب سرخ بشه.

بعد از اینکه یک طرف خاگینه سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.

خاگینه رو می تونین به طور یه جا تو تابه بریزین تا سرخ بشه و بعد به فرم های دلخواه اونو برش بدین.

خاگینه رو با گوجه و سبزی سرو کنین.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بازگشت سخت به صدر/ پیشنهاد تمدید پرسپولیس به اوسمار/ پیشخوان