طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا
پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا یکی از مکمل های غذایی ساده است که به سرعت و در کمترین زمان ممکن تهیه شده و عطر پیاز داغ و نعنا موجود در آن، این غذا را بسیار مطلوب و وسوسه انگیز مینماید. در این مقاله با طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا و نحوه صحیح مصرف آن آشنا خواهید شد.
سیب زمینی سرشار از مواد مغذی و یکی از سبزیجات پرطرفدار در سراسر جهان است که میتواند به سلامت بدن کمک کند. سیب زمینی حاوی پتاسیم، ویتامین C، ویتامین های گروه B، و همچنین مقداری آهن و منیزیم بوده و غذایی کربوهیدراتی است که خوردن آن به تنهایی، می تواند تاثیر قابل توجهی روی قند خون داشته باشد. پوره سیب زمینی شاخص گلیسمی بالایی دارد. شاخص گلیسمی یکی از روشهای اندازه گیری تاثیر غذا روی قند خون است و هر چه به 100 نزدیک تر باشد، نشان دهنده تاثیر بیشتر غذا روی قند خون است. توجه داشته باشید، استفاده از غذاهایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند می تواند باعث بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و افزایش وزن شود. بنابراین برای از بین بردن این تاثیر، باید مقدار کمی از پوره سیب زمینی را به همراه غذاهای دیگری که حاوی پروتئین، فیبر و چربیهای سالم هستند مصرف کرد.
پوره سیب زمینی به روشهای مختلف و با سیب زمینی پخته و له شده درست میشود که بهتر است از نوع آردی سیب زمینی برای این منظور استفاده گردد. کره، روغن گیاهی، شیر یا خامه برای بهتر کردن بافت پوره و همچنین نمک، فلفل سیاه یا هر ادویه دلخواه دیگری را میتوان برای بهبود طعم و مزه به آن اضافه کرد.
در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه یک نوع پوره سیب زمینی خوشمزه با پیاز داغ و نعنا آشنا سازیم.
طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا | |
سیب زمینی متوسط | 3-4 عدد |
کره | 100 گرم |
پیاز درشت | 1 عدد |
نعنا خشک | 1 قاشق مرباخوری |
خامه یا شیر | 1/4 لیوان |
نمک، زردچوبه، فلفل | به میزان لازم |
پنیر پارمزان | 10 گرم |
نکات مهم و اصولی در تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا
نعنا را زیاد تفت ندهید زیرا حرارت زیاد باعث سوختن و تلخ شدن آن میشود.
سیب زمینی را بهتر است با پوست آبپز کنید، میزان ویتامین C در سیب زمینی که با پوست پخته شود، تقریبا دو برابر زمانی است که بدون پوست پخته شده باشد.
پیشنهاد می شود طرز تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: ناکی سیب زمینی و اسفناج یک پیش غذای ایتالیایی
توضیحات تکمیلی در رابطه با سیب زمینی و پوره سیب زمینی
آنچه در تهیه پوره سیب زمینی استفاده میشود، روی مشخصات تغذیهای آن تاثیر دارد. برای تهیه پوره سیب زمینی با کالری پایین باید از افزودنیهای سنگین مانند کره در آن خودداری کرد، همچنین افزودن سبزیجات و پیاز به آن، بدون اینکه کالری غذا را بالا ببرد باعث بهبود طعمش میشود.
پوره سیب زمینی به تنهایی یک غذای کامل نیست، ولی میتواند به عنوان یک مکمل خوب برای انواع غذاها مورد استفاده قرار گیرد و با قرار دادن آن در کنار غذاهای گوشتی میتوان آن را به یک غذای خاص و اشتها برانگیز تبدیل کرد. آنچه همراه با پوره خورده میشود، میتواند روی چگونگی هضم آن تاثیر داشته باشد؛ بنابراین بهتر است آن را به همراه پروتئین و چربیهای سالم استفاده کرد تا بین درشت مغذیها تعادل برقرار شده و شاخص گلیسمی آن کاهش یابد. با وجود اینکه سیب زمینی یکی از سبزیجات است، اما نشاسته بالایی دارد و بهتر است در کنار آن میوه، سبزیجات و پروتئین سالم استفاده شود.
همچنین پوره سیب زمینی به دلیل بافت نرم و حالت پذیری که دارد برای تزیین انواع غذاها به کار میرود و با استفاده از ماسورههای فرم دهنده به زیبایی حالت میگیرد.گروه آشپزی ستاره