دستور پخت کیوسکی


دستور پخت کیوسکی

دستور پخت کیوسکی کیوسکی اسم روسی یه نوع سوخاریه با مرغه. دستور پخت کیوسکی متعلق به کشور اوکراینه. تو طرز تهیه کیوسکی از ادویه هایی که دوست دارین می‌تونین استفاده کنین. این دستور کیوسکی برای دو نفره. مواد لازم جهت کیوسکی : سینه مرغ                                        2 عدد کره                                             ...

دستور پخت کیوسکی

کیوسکی اسم روسی یه نوع سوخاریه با مرغه. دستور پخت کیوسکی متعلق به کشور اوکراینه. تو طرز تهیه کیوسکی از ادویه هایی که دوست دارین می‌تونین استفاده کنین. این دستور کیوسکی برای دو نفره.

مواد لازم جهت کیوسکی :

سینه مرغ ۲ عدد کره ۵۰ گرم جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ، آرد سفید و سوخاری به مقدار لازم پودر سیر و سویا سس به مقدار لازم نمک و ادویه به مقدار لازم

دستور پخت کیوسکی :

سینه مرغ رو از طول برش می‌زنیم طوری که سینه به کتف متصل باشه.

به هر دو طرف سینه یه کم سویا سس و پودر سیر می‌زنیم.

مرغ ها رو برای دو ساعت می‌ذاریم تو یخچال تا مزه دار بشه.

کره سرد و جعفری خرد شده و پودر سیر رو با کمک چنگال مخلوط می‌کنیم.

داخل سینه مرغ یه مقدار از مخلوط جعفری و کره می‌ذاریم و روی سطح پهن شده سینه مرغ می‌ذاریم.

اطراف سینه رو مجددا می‌کوبیم تا نازک بشه و فیله رو رول می‌کنیم. جوری که قسمت استخوان کتف مثل یک دسته بالای سینه قرار بگیره.

دور مرغ سلفون می‌کشیم و دوباره برای یکساعت تو یخجال می‌ذاریم.

رول ها رو تو آرد سفید ، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می‌زنیم و مجددا تخم مرغ و پودر سوخاری تا یه دست روکش بشه.

روغن رو تو تابه می‌ریزیم تا داغ بشه.

کیوسکی ها رو با حرارت متوسط تو روغن داغ سرخ می‌کنیم.

بعد از سرخ شدن مرغ ها رو روی دستمال کاغذی ضخیم می‌چینیم تا روغن اضافه‌ش گرفته بشه و بعد با دورچین دلخواه سرو می‌کنیم.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا