گالت سیب و زردآلو


گالت سیب و زردآلو

مواد لازم خمیر میل فوی حدود یک کیلوگرم مارمالاد زردآلو حدود 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه) سیب پوست کنده ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد زرده تخم‌مرغ برای روی...

مواد لازم

خمیر میل فوی حدود یک کیلوگرم

مارمالاد زردآلو حدود 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

سیب پوست کنده ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد

زرده تخم‌مرغ برای روی شیرینی 2 عدد

شیر 1 قاشق چایخوری

عسل 2-3 قاشق سوپخوری

روش تهیه گلت سیب و زردآلو

خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و 6 دایره به قطر تقریبی 15 سانتیمتر از آن برش دهید.

آن‌گاه سه تا از خمیرها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی‌ شیرینی‌پزی بگذارید و رویشان مارمالاد زردآلو بمالید (روی هر خمیر 2 قاشق سوپخوری).

سپس روی مارمالاد سیب بچینید و با خمیرهای باقیمانده روی سیب‌ها را بپوشانید.

حالا روی خمیرها مخلوط زرده تخم‌مرغ و شیر بمالید و با چاقو خطوط زیبائی روی خمیر ترسیم نمائید.

اکنون آنها را یک شب در یخچال بگذارید و بعد گلت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و گلت را 15 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود.

بپزید. اینک گلت را از فر درآورید و در صورت دلخواه، قدری عسل گرم کرده رویشان بمالید.

منبع: زندگی آنلاین

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تغییر فوق العاده زیبای خانم بازیگر سریال در پناه تو بعد 29 سال ! / انگار قالی کرمانه !