طرز تهیه سالاد نیسواز


طرز تهیه سالاد نیسواز

سالاد نیسواز یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون به همراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.

طرز تهیه سالاد نیسوازبه گزارش فانوس، سالاد نیسواز یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون به همراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.


مواد مورد نیاز:
تخم مرغ: 4 عدد
کاهو (درشت خردشده): 1 بوته
سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): 400 گرم
گوجه گیلاسی (دونیم شده): 200 گرم
خیار (بدون پوست حلقه شده): 170 گرم
کنسرو ماهی تن: 2 عدد
زیتون سیاه (بدون هسته): 20 عدد

مواد مورد نیاز برای سس:
سیر (رنده شده): 1 حبه
خردل: 1.5 ق س
آب لیمو ترش: 1 ق س
ریحان (خردشده): 2 ق س
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 2 ق س
روش تهیه:
1. تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.
2. 4 عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.
3. سیب زمینی را روی کاهو بریزید.
4. گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.
5. تخم مرغ را 4 قاچ کرده و برای هر ظرف 1 عدد تخم مرغ بگذارید.
6. برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.
7. ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به 4 قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.
8. بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


(تصاویر) هشت حقیقت جالب در مورد اژد‌های کومودو