طرز تهیه رولت ژامبون


طرز تهیه رولت ژامبون رولت ژامبون یه فینگر فوده که بچه ها هم خیلی دوسش دارن. از دستور رولت ژامبون به عنوان یه پیش غذا برای مهمونی هاتون می‌تونین استفاده کنین. مواد لازم جهت رولت ژامبون : آرد                           سه چهارم لیوان تخم مرغ                   3 عدد نمک                        یک سوم قاشق چایخور شیر یا ماست      ...

طرز تهیه رولت ژامبون

رولت ژامبون یه فینگر فوده که بچه ها هم خیلی دوسش دارن. از دستور رولت ژامبون به عنوان یه پیش غذا برای مهمونی هاتون می‌تونین استفاده کنین.

مواد لازم جهت رولت ژامبون :

آرد سه چهارم لیوان تخم مرغ ۳ عدد نمک یک سوم قاشق چایخور شیر یا ماست یک لیوان ژامبون گوشت ۸ ورق سس مایونز ۲ قاشق سوپخوری جعفری خردشده ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه رولت ژامبون

طرز تهیه رولت ژامبون :

شیر و تخم مرغ، نمک و آرد رو تو یه کاسه می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا صاف و یه دست بشه.

با برس ته ماهیتابه رو خیلی کم چرب می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌ذاریم.

مقداری از مواد رو کف ماهیتابه می‌ریزیم، طوری که یه لایه نان رولت درست بشه.

نان رو بر می‌گردونیم تا اون طرف نان هم بپزه.

تو سینی که اندازه رولته نان رو می‌ذاریم و تو یخچال به مدت ۱۰ دقیقه می‌ذاریم تا خنک شه.

رولت بعدی رو هم به همون روش بالا درست می‌کنیم.

دو قاشق از سس مایونز رو روی هر کدوم از نان ها می‌ریزیم و روی نان می‌کشیم.

کالباس ها رو هم روی نانهای سس زده می‌چینیم.

خیار شورها رو خیلی نازک برش می‌دیم و روی کالباس ها قرار می‌دیم.

جعفری خرد شده رو وسط مواد رولت می‌پاشیم.

رولت رو خیلی آروم و محکم رول می‌کنیم.

رولت رو برش می‌زنیم و تو ظرف می‌چینیم.

اینم از طرز تهیه رولت ژامبون، اونو چند ساعت تو یخچال می‌ذاریم و بعد سرو می‌کنیم.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کلمات پانتومیم | 350 سوژه سخت ،راحت ،خنده دار +150ضرب المثل