طرز تهیه سیر ترشی
سیر ترشی یکی از انواع ترشیه که طرفدارای زیادی داره. بوتههای سیر، در بهار تازهس و توی طرز تهیه سیر ترشی موثره.
مواد لازم جهت سیر ترشی :
سیر یک کیلوگرم سرکه یک لیتر نمک ۲ قاشق چایخوریطرز تهیه سیر ترشی :
چندین لایه از پوست روی بوته های سیر رو جدا میکنیم تا حبه ها مشخص شن.
بوتهها باید به صورت درسته باقی بمونن و از هم جدا نشن.
بوتههای سیر باید یه لایه پوست داشته باشن و ریشهش هم گرفته بشه.
سیرها رو مرتب توی شیشه میچینیم.
یه قاشق چایخوری نمک بهش اضافه میکنیم.
سرکه رو روش میریزیم تا کاملاً روش رو بگیره.
بعد از چند روز سرکه به خورد سیرها میره و سرش خالی میشه.
مجدداً سرکه رو اضافه میکنیم تا ظرف پر بشه.
با گذشت زمان، رنگ سیر تغییر میکنه و به سمت قهوهای میره و پس از چند سال، کاملاً سیاه و شیرین میشه.
طبق دستور سیر ترشی، این ترشی حداقل بعد از ۲ ماه قابل مصرفه.