طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی
کیک گاناش نوعی کیک شکلاتی است. گاناش که مخلوطی از شکلات و خامه است برای لایه میانی و تزیین این کیک استفاده می شود و آن را به رویایی برای دوستداران شکلات تبدیل می کند. در این مطلب شما را با طرز تهیه کیک گاناش به دو روش، کیک گاناش شکلاتی سیاه و کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید آشنا خواهیم کرد.
امروزه برای تزیین و پوشش کیکها کرمهای زیادی نظیر کرم کارامل، خامهای، کرهای، شکلاتی، میوهای، و پنیری وجود دارند. یکی از این کرمها گاناش شکلاتی است که از ترکیب شکلات و خامه به نسبتهای مختلف درست میشود و کاربردهای بسیاری دارد. برای تهیه گاناش شکلاتی از شکلات و خامه استفاده میشود و به عنوان رویه یا برای میان کیک استفاده میگردد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه دو نوع کیک گاناش شکلاتی سیاه و کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید آشنا سازیم؛ با ما همراه باشید...
طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی سیاه
مواد لازم برای تهیه کیک گاناش شکلاتی سیاه | |
کره | 175 گرم (3/4 پیمانه) |
شکر دانه ریز | 175 گرم (3/4 پیمانه) |
تخم مرغ زده شده | 4 عدد |
آرد بکینگ پودردار | 200 گرم (3/4+1 پیمانه) |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
شکلات خالص آب شده | 50 گرم |
دستور تهیه:
مواد لازم برای تهیه گاناش | |
خامه پرچرب | 450 میلی لیتر (2 پیمانه) |
شکلات خالص | 375 گرم |
لایه روی کیک با طعم شکلات | 200 گرم |
دستور تهیه:
تزیین کیک با گاناش شکلاتی:
۱/۲ مخلوط گاناش را نگه دارید و باقی آن را برای مابین دولایه، رویه و کنارههای کیک استفاده کنید.
شکلاتی را که برای رویه کیک است، ذوب کنید و آن را روی یک کاغذ روغنی بزرگ بریزید و پهن کنید.
اجازه دهید شکلات در حدی سرد شود که فقط کمی خودش را بگیرد، سپس آن را به صورت نوارهایی که کمی از ارتفاع کیک پهنتر است، ببرید و آنها را آرام دور تا دور کیک قرار دهید، طوریکه لبه هایشان روی هم بیافتد.
باقیمانده گاناش را که از قبل نگه داشتهاید، داخل قیف بریزید و با ماسوره قطره اشک یا صدفی، روی سطح کیک را بپوشاند و تزیین کنید.
کیک را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و سپس میل کنید.
طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید
مواد لازم برای تهیه کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید | |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر دانه ریز | 100 گرم (7 قاشق غذاخوری) |
آرد معمولی | 100 گرم (3/4 پیمانه) |
خامه پرچرب | 300 میلی لیتر (2/3 پیمانه بزرگ) |
شکلات خالص | 150 گرم |
دستور تهیه:
مواد لازم برای تهیه گاناش سفید روی کیک | |
شکلات سفید | 75 گرم |
پودر قند | 15 گرم (4 قاشق غذاخوری) |
کره | 15 گرم (1 قاشق غذاخوری) |
شیر | 1 قاشق غذاخوری |
لوله های نازک شکلاتی (caraque) | به میزان لازم |
دستور تهیه:
شکلات سفید و کره را با هم مخلوط کرده، به روش بن ماری ذوب کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط شوند.
شیر و پودر قند را مخلوط کرده و با مخلوط شکلات و کره، چند دقیقه بزنید تا دمای آن پایین بیاید.
مخلوط آماده شده را روی کیک بریزید و با کمک کاردک روی کیک و دیوارههای آن بمالید.
سطح روی کیک را با لولههای caraque شکلاتی تزیین کنید.
نکته: برای تهیه caraque، شکلات خالص را آب کنید و آن را روی سنگ مرمر یا تخته پلاستیکی آشپزخانه پهن کنید. وقتی شکلات هنوز کاملا سفت نشده، چاقو را با زاویه ۴۵ درجه روی آن بکشید. اگر این کار را سریع انجام دهید، لولههای باریک و درازی از شکلات درست میشود.
اگر شما نمی دانید بین شکلات خالص و شکلات سفید خامهای کدامیک را انتخاب کنید، این کیکها را به شما پیشنهاد میکنیم. در این مطلب شما را با طرز تهیه دو نوع کیک گاناش شکلاتی و نحوه تزیین آنها آشنا ساختیم. امیدواریم این کیک ها را درست کرده و از آنها لذت ببرید. اگر در این خصوص سوال یا پیشنهادی داشتید خوشحال می شویم که از طریق بخش نظرات با ما در تماس باشید.