طرز تهیه گراتن هویج


طرز تهیه گراتن هویج سوفله هویج یکی از دسرهای معروف و خوشمزه فرانسویه. سوفله هویج با رنگ نارنجی و طعم خوشمزه، یه انتخاب عالی برای یه دسر یا میان وعده رویاییه. این دستور گراتن هویج برای 6 نفره. مواد لازم جهت گراتن هویج : آرد                    3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر          1 قاشق غذاخوری اسانس وانیل      1 قاشق...

طرز تهیه گراتن هویج

سوفله هویج یکی از دسرهای معروف و خوشمزه فرانسویه. سوفله هویج با رنگ نارنجی و طعم خوشمزه، یه انتخاب عالی برای یه دسر یا میان وعده رویاییه. این دستور گراتن هویج برای ۶ نفره.

مواد لازم جهت گراتن هویج :

آرد ۳ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری کره مارگارین نصف فنجان هویج نیم کیلو شکر سه چهارم فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم تخم مرغ ۳ عدد

طرز تهیه گراتن هویج

طرز تهیه گراتن هویج :

فر رو با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

دو قالب سوفله رو با کره یه کم چرب می‌کنیم.

هویج ها رو خرد می‌کنیم و توی یه قابلمه با آب و نمک روی حرارت متوسط می‌ذاریم بپزه.

هویج رو می‌کوبیم تا نرم و پوره بشه.

کره، اسانس وانیل و تخم مرغ رو توی یه کاسه ای می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

پوره هویج رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا نرم و یه دست بشه.

مایه سوفله رو توی قالب ها می‌ریزیم.

قالب ها رو ۴۵ دقیقه توی فر می‌ذاریم.

وقتی که سوفله پف کرد و روش برشته و طلایی شد یعنی آماده‌س.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان