طرز تهیه گراتن هویج
سوفله هویج یکی از دسرهای معروف و خوشمزه فرانسویه. سوفله هویج با رنگ نارنجی و طعم خوشمزه، یه انتخاب عالی برای یه دسر یا میان وعده رویاییه. این دستور گراتن هویج برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت گراتن هویج :
آرد ۳ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری کره مارگارین نصف فنجان هویج نیم کیلو شکر سه چهارم فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم تخم مرغ ۳ عددطرز تهیه گراتن هویج :
فر رو با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
دو قالب سوفله رو با کره یه کم چرب میکنیم.
هویج ها رو خرد میکنیم و توی یه قابلمه با آب و نمک روی حرارت متوسط میذاریم بپزه.
هویج رو میکوبیم تا نرم و پوره بشه.
کره، اسانس وانیل و تخم مرغ رو توی یه کاسه ای میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
پوره هویج رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا نرم و یه دست بشه.
مایه سوفله رو توی قالب ها میریزیم.
قالب ها رو ۴۵ دقیقه توی فر میذاریم.
وقتی که سوفله پف کرد و روش برشته و طلایی شد یعنی آمادهس.