ویتامین K بدن خود را اینگونه تامین کنید.
هر کدام از ویتامین ها نقش خاص خود را درسلامتی بدن ایفا می کنند اما ویتامین K از دسته ویتامین هایی است که بسیار تاثیر گذار و مهم است. منابع طبیعی این ویتامین در مواد غذایی که روزانه تمامی افراد مصرف می کنند بسیار زیاد است فقط کافیست این منابع را بشناسیم و به میزان کافی از آن ها بهره مند شویم. اسفناج، کلم ها، گوشت گوسفند چند نمونه ازمنابع...
هر کدام از ویتامین ها نقش خاص خود را در سلامتی بدن ایفا می کنند اما ویتامین K از دسته ویتامین هایی است که بسیار تاثیر گذار و مهم است. منابع طبیعی این ویتامین در مواد غذایی که روزانه تمامی افراد مصرف می کنند بسیار زیاد است فقط کافیست این منابع را بشناسیم و به میزان کافی از آن ها بهره مند شویم. اسفناج، کلم ها، گوشت گوسفند چند نمونه از منابع ویتامین K هستند. این بار نت نوشت از خواص بی شمار این ویتامین برای سلامتی و منابع غنی آن برایتان می نویسد.
مزایای ویتامین K برای بدن انسان؟
ویتامین K از دسته ویتامین هایی است که برای بدن بسیار ضروری و مهم می باشد. سبزیجات از منابع بسیار غنی این ویتامین به شمار می روند. این ویتامین به شما کمک می کند تا استخوان هایتان را حفظ کنید و هنگام خونریزی عمل انعقاد خون به درستی انجام شود. بدن هر انسان به طور معمول روزانه بین ۹۰ تا ۱۲۰ میکرو گرم ویتامین K نیازدارد. این ویتامین که به عنوان ویتامین لخته شدن خون نیز شناخته می شود در افرادی که عمل جراحی دارند بسیار مهم می باشد. در حقیقت ویتامین K عامل لخته شدن پروتئین در خون است.
کلم
کلم ها در انواع مختلف می توانند میزان زیادی ویتامین K به بدن شما برسانند. هر یک فنجان کلم آب پز در حدود ۱۰۰ میکروگرم ویتامین K دارد. گل کلم را می توانید به تکه های بسیار کوچک تقسیم کرده و همراه با کمی چیپس سیب زمین میل کنید.
اسفناج
هر یک فنجان اسفناج پخته شده در حدود ۴۴۵ میکروگرم ویتامین K دارد که این بسیار غنی و مفید است. اسفناج از آن دسته سبزیجاتی است که می تواند در تامین ویتامین K بدن بسیار موثر باشد. اسفناج را بهتر است به صورت بخارپز تهیه کرده و همراه با کمی ادویه میل کنید. اسفناج خام راهم می توان به صورت سالاد با دیگر سبزیجات مصرف کرد.
پیازچه
پیازچه از آن دسته سبزیجاتی است که بی شمار ویتامین K دارد. این سبزی خوشمزه در تمامی فصول در دسترس است و با بیشتر غذاها قابل مصرف می باشد. پیازچه را می توانید در بیشتر غذاهای خود مانند سوپ ها و خوراک ها استفاده کنید. کاشت پیازچه در منزل نیز بسیار راحت است و شما به راحتی می توانید آن را در یک گلدان کوچک کاشته و استفاده کنید.
کلم بروکلی
همان طور که گفت شد، خانواده کلم ها به خصوص کلم بروکلی میزان بالایی ویتامین K دارند که برای سلامتی استخوان ها بسیار مفید می باشند. در صورتی که شما نصف فنجان کلم بروکلی میل کنید در حدود ۱۱۰ میکروگرم ویتامین K به بدن خود رسانده اید. کلم بروکلی نیاز به شستشوی بسیار دقیقی دارد و به حالات بسیار مختلفی قابل خوردن است. این کلم را می توانید به صورت بخار پز با کمی پنیر میل کنید البته سوپ کلم بروکلی نیز بسیار خوشمزه و مفید است.
مارچوبه
مارچوبه سبزی کمیاب ولی بسیار مفید است. هر نصف فنجان مارچوبه در حدود ۵۰ میکروگرم ویتامین K دارد که این میزان کم نیست و برای تامین ویتامین K بدن بسیار سودمند خواهد بود. بهتر است مارچوبه را در فر بپزید و در کنار دیگر غذاها میل کنید. طعم مارچوبه در سوپ و در کنار پاستا نیز بسیار لذید است.
هویج
هویج سبزی پر خاصیتی است که خواص بی شماری دارد که یکی از آن ها ویتامین K می باشد. این سبزی را می توان بعد از آبگیری استفاده کرد. هر یک فنجان هویج پوره شده ۱۰۷ میکروگرم ویتامین K دارد که درحدود ۸% نیاز روزانه بدن انسان است. هویج را در طی روز به صورت میوه میل کنید یا در غذاهای خود بیشتر استفاده نمایید.
پاسخی بگذاید لغو پاسخ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن
نام *
ایمیل *
وبسایت
Current ye@r *
Leave this field empty