درمان های گیاهی | درمان انواع پبیماری ها با گیاهان دارویی


درمان های گیاهی | درمان انواع پبیماری ها با گیاهان دارویی

درمان های گیاهی : تاثیر طب سنتی در درمان بیماری ها و سلامت چیست ؟ طب سنتی چگونه بیماری ها را درمان میکند؟ در اینجا با مقاله ای درباره تاثیر طب سنتی در درمان بیماری ها ، و سلامت عمومی بدن در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.     طب سنتی تلگرام , … نوشته درمان های گیاهی | درمان انواع پبیماری ها با گیاهان دارویی اولین بار در پورتال جامع...

سلامت چیست ؟ طب سنتی چگونه بیماری ها را درمان میکند؟ در اینجا با مقاله ای درباره تاثیر طب سنتی در درمان بیماری ها ، و سلامت عمومی بدن در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

درمان های گیاهی | درمان انواع پبیماری ها با گیاهان دارویی

طب سنتی تلگرام , درمان های گیاهی

تاثیر فوق العاده درمان های گیاهی در انواع بیماریها

شناخت خواص خوراکی های طبیعی در دسترس و ارزان قیمت می تواند به شما کمک کند که گاهی زودتر به داد خودتان برسید. البته ناگفته نماند که برای انجام هر یک از این روش ها باید نظر پزشک را هم جویا شوید و از درمان های خودسرانه پرهیز کنید تا گرفتار عوارض ناخواسته این درمان های طبیعی نشوید.درمان های طبیعی

زنجبیل و دل درد

این گیاه معجزه گر بهترین درمان برای دل دردهای ساده و حتی دل دردهای دوران بارداری و قاعدگی است. مطمئن باشید که اگر دل درد به سراغ تان بیاید، با نوشیدن روزی دو لیوان دم کرده زنجبیل می توانید از دست آن خلاص شوید. برای درست کردن دم کرده زنجبیل هم کافی است یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه را در یک قوری آب داغ بریزید و ۱۰ دقیقه منتظر شوید تا خوب دم بکشد و آماده نوشیدن شود.

لیمو و جای جوش

آدری کیونین، متخصص پوست و مو می گوید:شما می توانید برای از بین بردن جای جوش های صورت تان، روزی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یک قطعه لیمو ترش تازه را روی پوست تان بگذارید و بعد از ۱۲ هفته از داشتن پوستی صاف و شفاف لذت ببرید. اسید موجود در آب لیمو ترش سبب از بین رفتن جای جوش ها می شود. ولی اگر پوست خشکی دارید، بهتر است از این روش استفاده نکنید.

سرکه سیب و ضرب دیدگی

محققان می گویند سرکه سیب یکی از موثرترین مواد برای مبارزه با بیماری های التهابی است؛ بنابراین اگر قسمتی از بدن تان دچار ضرب دیدگی شده و ورم کرده است، روزی چند نوبت یک دستمال پارچه ای را به سرکه سیب آغشته کنید و روی قسمت متورم بمالید، یا روزی دو بار خمیری متشکل از سرکه سیب و سفیده تخم مرغ را به مدت یک ساعت روی بخش ضرب دیده بگذارید.

عسل و خراش پوستی

این خوراکی شیرین و خوش مزه، حاوی دو ماده موثر و مفید برای درمان زخم های ناشی از بریدگی یا خراش است؛ شکر برای از بین بردن رطوبت و در نتیجه از بین رفتن باکتری ها و پراکسید هیدروژن برای ضدعفونی کردن. پس شما می توانید برای درمان بریدگی های سطحی تان به سادگی از این ماده شفابخش استفاده کنید.

نمک و بوی بد پاها

یکی از مشکلاتی که اکثر ورزشکاران و گاهی افراد غیر ورزشکار با آن دست به گریبان اند، مشکلات مربوط به پاهاست. تعریق بیش از حد و بوی نامطبوع پا، به وجود آمدن قارچ های پوستی بین انگشتان پا و سفتی پوست به خصوص در پاشنه و انگشت شست پا، از جمله ی این مشکلات هستند.

دکتر سوزان لوین، متخصص بیماری های داخلی، به کلیه افرادی که به نوعی با هر کدام از این مشکلات درگیر هستند توصیه می کند روزانه ۵ تا ۱۰ دقیقه پاهای شان را در محلولی حاوی یک لیتر آب گرم و دو قاشق چای خوری نمک، قرار دهند.

روغن زیتون و اگزما

خشکی و خارش شدید پوست در بیماری اگزما بسیار آزار دهنده است. اگر از این بیماری پوستی رنج می برید و داروهای شیمیایی هم حساسیت پوست تان را بیشتر کرده اند، می توانید روزی چند نوبت یک قاشق چای خوری روغن زیتون را روی هر ۵/۲ سانتی متر از پوست مبتلا بمالید و اگر بیماری تان شدید و پیشرفته است، منطقه چرب شده را با یک پوشش پلاستیکی هم بپوشانید.

شیر و آرامش

دکتر برنارد ویتون، روان پزشک، می گوید:اگر می خواهید پیش از خوابیدن به آرامش کامل برسید و با ذهنی آرام یک خواب لذت بخش را تجربه کنید، نیم ساعت قبل از خواب یک لیوان شیر گرم بنوشید. اسیدآمینه ای به نام تریپتوفان در شیر وجود دارد که باعث ایجاد حس آرامش می شود.

دم کرده بابونه و میخچه

دکتر لوین می گوید:آسان ترین راه برای از بین بردن میخچه پا این است که روزی دو ساعت آن را در دم کرده ی بابونه قرار دهید. این دم کرده گیاهی، بهترین ماده برای نرم کردن پوست سفت شده هم به شمار می آید. در ضمن اگر دیدید پوست تان بعد از قرار گرفتن در دم کرده بابونه رنگ گرفت، اصلا نگران نشوید. مقداری آب ولرم و صابون ملایم می تواند مشکل شما را خیلی سریع حل کند.

جوش شیرین و عفونت ادراری

به گفته دکتر لارین گیل اسپای، اورولوژیست، جوش شیرین با قلیایی کردن محیط مثانه باعث جلوگیری از تکثیر باکتری ها می شود، بنابراین اگر به عفونت دستگاه ادراری مبتلا شده اید و به پزشک هم دسترسی ندارید، روزی یک لیوان آب که با یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط شده است را بخورید و در اولین فرصت ممکن به پزشک مراجعه کنید.

درمان های گیاهی | درمان انواع پبیماری ها با گیاهان دارویی

تاریخچه طب سنتی

کاهش درد زایمان با تغذیه مناسب

از طرف دیگر می دانیم که هر فعالیتی نیاز به انرژی دارد. کار سخت زایمان و به دنیا آوردن نوزاد نیز از این قاعده مستثنی نیست. بنابراین خوردن و آشامیدن در هنگام زایمان نه تنها منع نمی شود که ضروری هم هست؛ اما باید سعی نمود از موادی استفاده کرد که به آسانی هضم شده و در حجم کم، انرژی بیشتری داشته باشد. لازم به یادآوری است، در مراحل اولیه شروع دردها غذا بخورید تا انرژی مورد نیاز برای زایمان را فراهم کنید . وقتی به مراحل دردهای شدیدتر و طولانی تر می رسید، معده شما ممکن است پذیرای دریافت مواد غذایی نباشد. مواد غذایی کربوهیدراتی (مانند ماکارونی و مواد قندی) سرشار از انرژی بوده و طی ساعت هایی که دردهای زایمان طول می کشد، انرژی مورد نیاز را فراهم می کنند.

نکاتی حائز اهمیت در مورد طب سنتی

۱ – طب سنتی نگاه درمان مدار ندارد و سلامت محور است، پس اصلاً توقع نداشته باشید طبیب طب سنتی به شما چند قرص یا قطره یا شربت بدهد و بیماری شما کاملاً خوب شود، در صورتی که در طب کلاسیک هم چنین نیست، طب سنتی می گوید تمامی بیماریها بدلیل بهم خوردن شرایط زندگی و تعادل در بدن صورت می گیرد، پس طبیب باید سعی کند تعادل را در بدن برقرار کند، سلولها را از سموم و بیماریها پاکسازی نماید، تا انشاءا… سلامتی حاصل گردد؛ این مهم نیاز به زمان کافی و انجام کامل دستورات طبیب دارد.

۲ – برای درمان بوسیله طب سنتی باید به طبیب طب سنتی مراجعه کنید؛ طبیب طب سنتی کسی است که از عناصر اربعه، اخلاط اربعه، و طبایع و … اطلاع کافی داشته باشد، از تن و بدن انسان اطلاع کافی داشته باشد، خدا ترس باشد، برای رضای خدا درمان کند و توکل به خدا داشته باشد، غذاها، گیاهان، آب و هوا را بشناسد و خواص و مضرات هر کدام را بداند و … ؛ پس لزوماً کسانی هم که مدرک دارند شاید نتوانند به این مهم دست پیدا کنند، پس در انتخاب طبیب نباید به ظاهر و مطب و مجوز توجه کرد، و همین امر بوده که در قدیم طبیبی که انتخاب می کردند و مورد اعتماد بوده تمام خانواده و اقوام به وی رجوع می کردند.

( این است طبیب خانواده )حضرت علی (ع) می فرمایند: هرکس طبابت می کند باید تقوی الهی داشته باشد و خیرخواه و کوشاباشد. کلمه طبیب از اسماء الهی و مختص ذات بارذی تعالی است، تنهابر کسی اطلاق می شود که خود متخلق به اخلاق اسلامی باشد تا به عنوان واسطه موجب تسلی بیمار شود.

۳- برای درمان برخی بیماریها و دردهای کوچک می شود به عطاری مراجعه کرد و دارویی از وی گرفت و مصرف نمود ولی در بیماریهای جدی خوردن داروهای متفاوت و تغییر مدام آنها و تجربه تمام توصیه هایی که اطرافیان می کنند، ممکن است زیانبار باشد در نتیجه شما و دیگران را از طب سنتی دور کند، در صورتی که این خود درمانی را طب سنتی قبول ندارد؛ پس به هیچ عنوان بدون مراجعه به طبیب روشهای طب سنتی را انجام ندهید، ممکن است هلاکت بار باشد.

۴ – برخی به طبیب مراجعه می کنند، دستورات طبیب را عمل می کنند و خوب می شوند و این دستورات را به موارد مشابه توصیه می کنند، طبیب با توجه به شرایط و حالات بیمار دستوراتی را به مریض می دهد و چه بسا برای مریضی مشابه این توصیه ها مرگبار باشد، پس اصلاً طب سنتی را دست کم نگیرید و دستورات طبیب در مورد خودتان را به دیگران پیشنهاد ندهید.

۵ – داروهای گیاهی نیز باید با دوز مشخص و مدت زمان مشخص مصرف شود، پس به هیچ عنوان دوز دارو یا زمان مصرف آن را تغییر ندهید.

۶ – در برخورد با بیماریها مهمتر از دارو، پرهیزات یا مواد مفیدی است که طبیب توصیه می کند و چه بسا بدون انجام اینگونه توصیه ها هرچقدر هم دارو بخورید سلامتی به شما بازنگردد.

۷ – معمولاً طبیب با دقت و وسواس تمام تجربه خود را بکار میگیرد تا بیماری شما را ریشه کن کند، پس تمام توصیه های طبیب را اجراء کنید و درمان انتخابی نکنید. مثلاْ اگر طبیب میگوید حجامت یا زالو درمانی کنید، دستورات دیگر وی براین اساس تنظیم شده است، حال اگر مریض به بهانه ترس درمان را انجام ندهد، انجام دستورات دیگر طبیب هم اثری نخواهد داشت.

۸ – برخی از داروهای شیمیایی در ترکیب با داروهای گیاهی واکنش نشان میدهند، پس هنگام مراجعه به طبیب طب سنتی داروهایی که مصرف می کنید همراه داشته باشید و به طبیب اطلاع دهید تا مشکلی پیش نیاید.

۹ – روش طبیب این است که ابتداء بدن بیمار را پاکسازی نماید، سپس حالات بیماررا بررسی کرده دارو مناسب را تجویز نماید، واین پاکسازی نیاز به زمان دارد، پس اگر طبیب در مراجعه اول دستوراتی را می دهد و به شما می گوید چند روز بعد مراجعه کنید، به دستور وی عمل کنید و اگر مقداری بهبود حاصل شده گمان نکنید که کار تمام است یا اگر بهبود حاصل نشده گمان نکنید که درمان بی فایده بوده در حقیقت درمان اصلی پس از پاکسازی بدن صورت می گیرد.

درمان های گیاهی | درمان انواع پبیماری ها با گیاهان دارویی

تاثیر طب سنتی در درمان

درمان های گیاهی | درمان انواع پبیماری ها با گیاهان دارویی

منبع:مشرق – تبیان / hakimmehr.blogsky.com / نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اولین واکنش منوچهر هادی به ویدئوی جنجالی یکتا ناصر