دستور پخت کباب ترکی


دستور پخت کباب ترکی کباب ترکی یا دنر کباب یکی از غذاهای ترکیه‌س که تو ایران هم خیلی معروف شده و طرفدار داره. این غذا هم با مرغ و هم با گوشت درست میشه. ما دستور کباب ترکی رو با مرغ نوشتیم. این طرز تهیه کباب ترکی برای 4 نفره. مواد لازم جهت کباب ترکی : گوشت قرمز یا فیله مرغ                                  300...

دستور پخت کباب ترکی

کباب ترکی یا دنر کباب یکی از غذاهای ترکیه‌س که تو ایران هم خیلی معروف شده و طرفدار داره. این غذا هم با مرغ و هم با گوشت درست میشه. ما دستور کباب ترکی رو با مرغ نوشتیم. این طرز تهیه کباب ترکی برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت کباب ترکی :

گوشت قرمز یا فیله مرغ ۳۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد روغن به مقدار لازم خیار شور،جعفری، گوجه فرنگی به مقدار لازم نمک، فلفل، پودر سیر، روغن زیتون، پودر آویشن به مقدار لازم

دستور پخت کباب ترکی

دستور پخت کباب ترکی :

فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

مرغ رو به برش های عرضی نیم سانتی خرد می‌کنیم.

مرغ رو تو ظرف می‌ریزیم.

نمک، فلفل سیاه، کمی پودر سیر ۲ قاشق روغن زیتون رو به مرغ اضافه و مخلوط می‌کنیم.

مرغ رو برای ۲ ساعت توی یخچال استراحت می‌دیم.

سینی فر رو خیلی کم با روغن چرب می‌کنیم.

فیله های مرغ رو جدا جدا روی سینی می‌چینیم.

سینی فر رو برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه توی فر می‌ذاریم تا فیله های مرغ رست بشن.

سبزیجات رو به صورت خلالی خردمیکنیم.

خلال های قارچ، فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی رو روی فیله های مرغ می‌ریزیم و دوباره تو فر می‌ذاریم.

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنیم.

۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه اجازه می‌دیم تا داخل فر بمونه.

برای سرو، کباب ترکی رو رو روی نان های مدیترانه یا پیتا یا نان مخصوص دونر می‌کشیم و در کنارش هم کمی خیار شور، کوجه فرنگی و مخلوطی از پیاز و جعفری خرد شده قرار می‌دیم.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


استقبال هیات آفریقای جنوبی از رای جدید لاهه درباره غزه