طرز تهیه کراسان فندق


طرز تهیه کراسان فندق   طرز تهیه کراسان فندق   مواد لازم برای کراسان فندق :  کره  125 گرم  وانیل یک هشتم قاشق چایخوری   شکر 55 گرم  شکر قهوه ای   50 گرم تخم مرغ یک عدد خامه 2 قاشق سوپخوری فندق خردشده 55 گرم آرد 260 گرم بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری دارچین یک... نوشته طرز تهیه کراسان فندق اولین بار در داناکده پدیدار شد.


طرز تهیه کراسان فندق

طرز تهیه کراسان فندق

طرز تهیه کراسان فندق

مواد لازم برای کراسان فندق :

کره 125 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شکر ۵۵ گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
تخم مرغ یک عدد
خامه ۲ قاشق سوپخوری
فندق خردشده ۵۵ گرم
آرد ۲۶۰ گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر شکر اضافه حدودا ۸۰ گرم
طرز تهیه کراسان فندق :

کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.

بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.

خمیر را ورز داده تا یکدست شود.

سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

سپس از خمیر به اندازه ۲ قاشق چایخوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.

تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.

این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

cloob اشتراک در فیس نما طرز تهیه کراسان فندقهم میهن

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کشف جسد 2 کودک بعد از 3 کشف شد + عکس