طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی با روغن کنجد و سرکه
در هند، ترشیجات از اجزای جدایی ناپذیر وعده های غذایی محسوب می شوند، یکی از روش های خوشمزه کردن سیر ترشی استفاده از دانه ها و سبزیجات معطر برای تهیه ی آن می باشد. ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سیر ترشی فوری یک روزه ساده هندی با روغن و فلفل […] The post طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی با روغن کنجد و سرکه appeared first...
مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هندی
سیر – 250 گرم نمک – 2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز – 6 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه – 1 قاشق چای خوری تخم گشنیز – 2 قاشق غذاخوری دانه های خردل – 1 قاشق چای خوری زیره سبز – 1 قاشق چای خوری زنجبیل – 2 تکه برگ کاری – 1 برگ روغن کنجد – 1/2 فنجان سرکه – 1/2 فنجان فلفل سبز تند – 1 عددطرز تهیه سیر ترشی یک روزه
سیر تازه را حبه کرده، بشویید و خشک کنید. روغن کنجد را در یک تابه گرم کنید و سیر ها حدودا 5 دقیقه در آن تفت دهید، سیر ها را از روغن در آورده و کنار بگذارید.
در همان روغن دانه های خردل، تخم گشنیز، برگ کاری، زنجبیل خرد شده، پودر زردچوبه، فلفل قرمز و زیره را کمی تفت دهید. حالا فلفل سبز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
این مواد را بر روی سیر ها بریزید و بگذارید 1 ساعت بماند تا آماده مصرف شود، این ترشی سیر را می توانید تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.