طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی با روغن کنجد و سرکه


در هند، ترشیجات از اجزای جدایی ناپذیر وعده های غذایی محسوب می شوند، یکی از روش های خوشمزه کردن سیر ترشی استفاده از دانه ها و سبزیجات معطر برای تهیه ی آن می باشد. ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سیر ترشی فوری یک روزه ساده هندی با روغن و فلفل […] The post طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی با روغن کنجد و سرکه appeared first...

طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی با روغن کنجد و سرکهطرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هندی

سیر – 250 گرم نمک – 2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز – 6 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه – 1 قاشق چای خوری تخم گشنیز – 2 قاشق غذاخوری دانه های خردل – 1 قاشق چای خوری زیره سبز – 1 قاشق چای خوری زنجبیل – 2 تکه برگ کاری – 1 برگ روغن کنجد – 1/2 فنجان سرکه – 1/2 فنجان فلفل سبز تند – 1 عدد

طرز تهیه سیر ترشی یک روزه

سیر تازه را حبه کرده، بشویید و خشک کنید. روغن کنجد را در یک تابه گرم کنید و سیر ها حدودا 5 دقیقه در آن تفت دهید، سیر ها را از روغن در آورده و کنار بگذارید.

در همان روغن دانه های خردل، تخم گشنیز، برگ کاری، زنجبیل خرد شده، پودر زردچوبه، فلفل قرمز و زیره را کمی تفت دهید. حالا فلفل سبز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

این مواد را بر روی سیر ها بریزید و بگذارید 1 ساعت بماند تا آماده مصرف شود، این ترشی سیر را می توانید تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.

در ادامه بخوانید

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله فوری روش تهیه سیر ترشی هفت ساله شمالی خواص سیر ترشی چند ساله

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پخش زنده فوتبال آتالانتا - لیورپول 30 فروردین 1403