آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد مرغ و کرفس


آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد مرغ و کرفس

کرفس، کلم براکلی و خیارشور رو خیلی ریز خرد کنید. ]]>

آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد مرغ و کرفس
کرفس، کلم براکلی و خیارشور رو خیلی ریز خرد کنید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد مرغ و کرفس

مواد اولیه:

برای 4 نفر
ساقه کرفس جوان: 300 گرم
فیله مرغ پخته: 4 عدد
کلم براکلی: 100 گرم
گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط
قارچ: 8 عدد درشت
هویج: 2 عدد
خیارشور: 60 گرم
لیمو ترش: 2 عدد
سس مایونز یا روغن زیتون
نمک و فلفل

روش تهیه:

1- کرفس، کلم براکلی و خیارشور رو خیلی ریز خرد کنید.
2- قارچ و مرغ رو برش های نسبتا درشت تر بزنید (حدودا نیم سانتی).
3- دونه های داخل گوجه فرنگی رو خارج کنید و اون رو هم برش های نیم سانتی بزنید.
4- هویج رو هم رنده کنید و کارمون تقریبا تمومه.
5- نمک و فلفل و آب لیموترش رو به سالاد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
6- برای سرو، میتونید با روغن زیتون سرو کنید که سلامت تر باشه یا اینکه از سس مایونز استفاده کنید. بستگی به سلیقه و سبک غذا خوردن خودتون داره. اگر برای مهمون هاتون خواستید سرو کنید، پیشنهاد میکنم سس یا روغن زیتون رو با سالاد مخلوط نکنید و کنار سالاد هر دو تا رو سرو کنید که هر کس هر طور که دوست داشت، سالاد رو میل کنه. اگر هم برای خودتون باشه، که میتونید توی مرحله 5، هر کدوم رو که دوست داشتید با کل سالاد مخلوط کنید.

نکته 1: اگه خواستید سس رو به رنگ سبز در بیارید، کافیه یک قاشق غذاخوری آب اسفناج پخته رو به سس مایونز اضافه کنید تا رنگ سبز قشنگی بگیره. دقت کنید که آب اسفناج رو قطره قطره اضافه کنید که سس بریده نشه. من البته از رنگ سبز ژله ای استفاده کردم.
نکته 2: برای پختن فیله های مرغ برای این سالاد، کافیه اونها رو به همراه یه دونه پیاز، پودر سیر، فلفل سیاه، نمک و مقداری آب داخل قابلمه بریزید و حدود 20 دقیقه بهش زمان بدید تا پخته بشه. با این روش، فیله های شما کاملا سفید باقی میمونن.
نکته 3: مقدار مواد اولیه رو میتونید بر اساس سلیقه تون کم و زیاد کنید اما پیشنهادم اینه که سعی کنید کرفس و فیله مرغ، به نسبت از بقیه مواد اولیه بیشتر باشن. (من برای دو نفر این سالاد رو درست کردم برای همین مقدار هایی که توی عکس میبینید کمتر هستن.)
نکته 4: این سالاد میتونه به عنوان پیش غذا، یا به عنوان سالاد کنار غذای اصلی بشه. ضمن اینکه میتونه خودش یه غذای کامل هم باشه به این ترتیب که میتونید چند ورق نان تست رو سوخاری کنید و برش های یک سانتی بزنید و توی لحظه آخر با بقیه سالاد مخلوط کنید.منبع: رسپی
آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد مرغ و کرفسمشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ علیراد قسمت