طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید


عدسی از انواع غذاهای ایرانی مقوی و خوشمزه است که با روش های مختلفی پخته می شود و شما می توانید این غذای خوشمزه را در وعده صبحانه و و نهار و شام و یا افطار میل کنید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه عدسی مجلسی را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم. عدسی و...

عدسی از انواع غذاهای ایرانی مقوی و خوشمزه است که با روش های مختلفی پخته می شود و شما می توانید این غذای خوشمزه را در وعده صبحانه و و نهار و شام و یا افطار میل کنید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه عدسی مجلسی را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

عدسی و خوراک لوبیا و خوراک لوبیا سبز از انواع غذاهای خوش طعم و مقوی ایرانی هستند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان این غذاهای خوشمزه را در منزل بپزید.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

مواد لازم

عدس : یک پیمانه رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد سیب زمینی کوچک : ۱ عدد فلفل : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم آبلیموی ترش و تازه : سه قاشق غذاخوری قارچ : به مقدار لازم

طرز تهیه عدسی مجلسی در منزل

برای تهیه عدسی مجلسی ابتدا عدس ها را از چند ساعت قبل از پخت عدسی خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

عدس ها را به همراه مقداری آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب به دمای جوش برسد سپس پوست سیب زمینی را بگیرید و آن را به صورت درسته به عدس ها اضافه کنید. اگر تمایل دارید از قارچ در دستور تهیه عدسی مجلسی استفاده کنید بهتر است قارچ ها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه سیب زمینی قارچ ها را به عدس ها بیفزایید. بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید شعله گاز را کم کنید تا عدس ها و سیب زمینی پخته شوند.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

در مرحله بعدی طرز تهیه عدسی پیاز را خرد کنید و درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه روغن داغ شد پیازهای خرد شده را درون روغن سرخ کنید تا پیازها طلایی شوند.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

رب را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگش تغییر کند. نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب به رب سرخ شده اضافه کنید و بعد از اینکه رب جوشید و غلیظ شد شعله گاز را خاموش کنید.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید
در مرحله بعدی طرز تهیه عدسی مجلسی بعد از پخته شدن سیب زمینی آن را از درون قابلمه بیرون آورید و با کمک گوشتکوب سیب زمینی را له کنید و سیب زمینی له شده را دوباره به درون قابلمه برگردانید.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید
در این مرحله از دستور تهیه عدسی مجلسی مخلوط رب و پیاز را به عدسی اضافه کنید و درب قابلمه را روی آن بگذارید و حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید تا عدسی روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود و جا بیفتد.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

عدسی پخته شده را درون ظرفی مناسبی برای سرو بکشید و به همراه آبلیموی تازه و نان سنگک این غذای خوشمزه را میل کنید.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

نکات طلایی برای پخت بهتر عدسی مجلسی

برای گرفتن نفخ عدس ها آن ها را به مدت ۲۴ ساعت درون مقداری آب خیس کنید توجه داشته باشید که زمان خیس کردن عدس ها نباید بیشتر از ۲۴ ساعت باشد زیرا عدس ها در هنگام پختن له می شوند و پوست آن ها جدا می شود. برای اینکه عدس ها سریع تر پخته شوند پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند عدس را به آن ها اضافه کنید و مقداری تفت دهید سپس آب را به عدس ها اضافه کنید و اجازه دهید تا عدس ها پخته شوند. اگر در حین پخت آب عدسی تمام شد بهتر است به آن آبجوش بیفزایید. برای خوش طعم شدن عدسی مجلسی می توانید از عصاره مرغ و یا عصاره سبزیجات استفاده کنید. اگر عدسی شور شد می توانید مقداری سیب زمینی به آن اضافه کنید تا شوری عدسی گرفته شود.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

چاشنی ها و ادویه ها را بعد از اینکه عدس ها پخته شدند به عدسی اضافه کنید. می توانید برای خوش طعم شدن عدسی مجلسی مقداری زیره و یا گلپر به آن اضافه کنید که در این صورت چاشنی مناسب عدسی سرکه است. اگر از زیره و گلپر در طرز تهیه عدسی مجلسی استفاده نمی کنید چاشنی مناسب این غذای ایرانی آبلیموی تازه است. می توانید سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد شده به عدسی مجلسی اضافه کنید. در دستور پخت عدسی مجلسی هرگز از گوشت استفاده نکنید زیرا عدسی خوراکی است که فاقد گوشت است. عدسی غلظت مشخصی دارد و بهتر است عدسی نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد بلکه غلظت این غذای سالم و خوشمزه باید مشابه آش باشد.

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

در این مطلب با طرز تهیه عدسی مجلسی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


همسر علی ضیا را می شناسید ؟! / حدس بزنید کیست ! + بیوگرافی و عکس عاشقانه!