طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده و قیمه
طرز تهیه تاس کباب، نکاتی دارد که رعایت آنها باعث خوشمزهتر شدن آن خواهد شد. پای ثابت این غذای خوشمزه که در دنیا با انواع مواد و سبزیجات درست می شود، گوشت است که هم به صورت چرخ کرده و هم به صورت قیمه مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه با طرز پخت تاس کباب با گوشت چرخ کرده و سرکه شیره، تاس کباب با گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی و در نهایت تاس کباب با...
"تاس"، دیگ یا نوعی قابلمه است؛ و "تاس کباب" گوشتی است که غالبا همراه با چند نوع سبزی برگدار، بدون آب در قابلمه با حرارت ملایم پخته میشود. این روش پخت در زبان فرانسه braiser نامیده میشود (به معنای کباب کردن در قابلمه یا تاس)، با این تفاوت که فرانسویها گوشت را یکپارچه در قابلمه میپزند، ولی ایرانیها گوشت تاس کباب را خرد میکنند. البته باید بدانید که تاس کباب فوری را میتوان با گوشت چرخ کرده درست کرد. در مطالب قبلی با طرز تهیه تاس کباب به و تاس کباب مرغ آشنا شدید، در این مطلب برای آشنایی با طرز تهیه نوعی تاس کباب با گوشت چرخ کرده و گوشت قیمه و نکات خوشمزه شدن آن با ما همراه باشید.
1. طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده و سرکه شیره
وجه تمایز این تاس کباب که به "تاس کباب کاشانی" یا "هلو کباب" شهرت دارد، استفاده از سرکه شیره به عنوان چاشنی است.
مواد لازم | |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز درشت رنده شده | 1 عدد |
آرد نخودچی | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه شیره | 2 پیمانه |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
2. طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی
این تاس کباب را از روی دستور تاس کباب با گوشت چرخ کرده و سرکه شیره و با همان مواد درست کنید با این تفاوت که:
گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته قلقلیهای کوچکی به اندازه نصف گردو درآورید.
۱ عدد هویج، ۱ عدد فلفل دلمهای و ۲-۳ عدد سیب زمینی فندقی خرد شده، روی کوفته قلقلیهای سرخ شده بریزید.
به جای سرکه شیره، ۲ پیمانه گوجه فرنگی رنده شده در تابه ریخته، درب تابه را ببندید و حدود ۱ ساعت فرصت دهید تا روی حرارت ملایم بپزد.
تاس کباب را با نان و سبزی خوردن سرو کنید.
3. طرز تهیه تاس کباب با گوشت قیمه
مواد لازم | |
گوشت گوسفندی با چربی | 500 گرم |
پیاز حلقه حلقه شده | 3-4 عدد |
سیب زمینی پوست گرفته حلقه حلقه شده | 2-3 عدد |
به پوست گرفته و خرد شده | 1 عدد |
هویج حلقه حلقه شده | 2-3 عدد |
کدو سبز حلقه حلقه شده | 2-3 عدد |
کرفس خرد شده | 2-3 ساقه |
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده | 2-3 عدد |
زردچوبه | 1 قاشق مرباخوری |
گرد لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
نکته: به جای گرد لیمو میتوانید از گرد غوره استفاده کنید.
تاس کباب غذایی است که مانند ژیگو در قابلمه دربسته با آب اندک یا بدون آب پخته میشود و یکی از غذاهایی است که در لیست غذاهای ایرانی و خارجی مشاهده میشود. پای ثابت این غذا، گوشت است، ولی تنوع سبزیجات و چاشنی مورد استفاده در آن مطابق با سلیقه شما متنوع است. شما در این مقاله با طرز تهیه چند نوع تاس کباب معروف ایرانی آشنا شدید، این غذای خوشمزه را درست کرده و ما را از پیشنهادات خود درباره آنها آگاه کنید.