فارچ پنیری یک پیش غذا عالی و خوشمزه است که بدون دردسر قابل تهیه می باشد. در طرز تهیه قارچ پنیری فقط کافی است از طعم دهنده های متفاوت و پنیر پیتزا استفاده شود. شما می توانید به همراه قارچ از سبزیجات دیگری نیز استفاده کنید.
قارچ سوخاری یک پیش غذا خوشمره برای کسانی است که به خوردن قارچ علاقه زیادی دارند. البته طعم این قارچ فوق العاده بعد از سوخاری شدن بسیار متفاوت خواهد شد. دلمه قارچ پنیری نیز یک قارچ سوخاری با مخلفات است. برای تهیه قارچ سوخاری پنیری می توان از روغن زیتون استفاده کرد و یا کلاً روغن را کنار گذاشت.
مواد لازم
قارچ: ۳۰۰ گرم پودر سیر: یک قاشق چای خوری پنیر موزارلای کم چرب رنده شده: یک دوم پیمانه رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری سبزی معطر خشک: یک قاشق چای خوری پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری نمک: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم روغن: به میزان لازم سیر رنده شده: ۲ حبه پودر نان سوخاری: ۲ قاشق سوپ خوری قارچ خرد شده: یک لیوان روغن زیتون: به میزان لازم پیاز خرد شده: یک عدد سیر: یک دوم پیمانه۲ آموزش متفاوت برای طرز تهیه قارچ پنیری
دستور پخت اول:ابتدا برای شروع طرز تهیه قارچ پنیری, فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
رب گوجه فرنگی را با ۲ لیوان آب جوش میکس کنید. آن گاه مخلوط رب و آب جوش را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا سیر رنده شده،سبزی معطر، فلفل و نمک را به رب اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از گذشت ۴ الی ۵ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در کناری بگذارید. در مرحله بعدی طرز تهیه قارچ پنیری, قارچ ها را خوب بشویید. آن ها را روی سینی طوری بچینید که قسمت ساقه قارچ کف ظرف باشد. حالا سس آماده را بر روی قارچ بریزید. به این سس مقداری پودر سیر و آویشن اضافه کنید. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا قارچ کمی نرم شود. ظرف را بیرون آورید. پنیر و پودر سوخاری را بر روی مواد ریخته و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
دستور پخت دوم:روش دوم تهیه دلمه قارچ پنیری است. برای تهیه دلمه نیز مقداری روغن در تابه بریزید. یک عدد پیاز را خرد کنید و در آن تفت دهید.
در ادامه یک دوم پیمانه سیر خرد شده را به پیاز اضافه و تفت دهید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه به سیر و قارچ است.
در ادامه آرد سوخاری را به مجموع مواد اضافه کنید و تفت دهید.
با چاقو ساقه قارچ را جدا کنید.
قسمت داخلی قارچ را به آرامی خالی کنید.
فقط مواظب باشید که قارچ پاره نشود.
مخلوطی را که تهیه کرده اید داخل قارچ بریزید. بر روی آن پنیر موزارلا بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای داخل قارچ می توانید از سبزیجات مختلف مانند کلم، هویج و … استفاده کنید. امیدواریم طرز تهیه قارچ پنیری مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد و بتوانید این قارچ خوشمزه را در محیط منزل تهیه و نوش جان بفرمایید.
منبع : آرگا