کوکویی که پوکی استخوان را از شما دور می‌کند


کوکویی که پوکی استخوان را از شما دور می‌کند

محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف نوعی کوکو از ابتلای سالمندان به پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

کوکویی که پوکی استخوان را از شما دور می‌کندبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کوکوی مرغ حاوی انواع ویتامین‌های A ، D ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ، B۲ ، B۳ ، B۵ ، B۶ ، B۱۲ ، اسید چرب امگا ۳، پروتئین، سلنیوم، فسفر، اسید آمینه تریپتوفان، زینک، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، آهن، منیزیم و فولات است.

برای بررسی خواص کوکوی مرغ و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم؛ در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص کوکوی مرغ

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص کوکوی مرغ اظهار کرد: این کوکو به علت داشتن فسفر، کلسیم، منیزیم و ویتامین D. موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از پوکی استخوان به ویژه در سالمندان جلوگیری می‌کند.

وی درباره خواص دیگر کوکوی مرغ بیان کرد: مبتلایان به غلظت خون و اسید اوریک بالا می‌توانند این کوکو را جایگزین گوشت قرمز کنند؛ اسید آمینه تریپتوفان موجود در کوکوی مرغ نقش موثری در ساخت هورمون سروتونین دارد؛ این هورمون به همراه ویتامین B۵ شادی و نشاط را در افراد ایجاد می‌کند و استرس و افسردگی را از بین می‌برد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: کوکوی مرغ به علت ویتامین‌ها و املاح معدنی بالایی که دارد تاثیر چشمگیری در تقویت قوای جنسی و افزایش قدرت باروری در مردان دارد؛ سلنیوم موجود در این کوکو برای مبتلایان به آرتروز مفید است.

عظمایی تاکید کرد: کوکوی مرغ سرشار از ویتامین B۳ (نیاسین) است؛ این ویتامین خاصیت ضد سرطانی دارد، به کنترل قند خون و فعالیت بهتر هورمون انسولین کمک شایانی می‌کند و افراد مسن را از ابتلا به آلزایمر مصون نگه می‌دارد.

وی یادآور شد: کوکوی مرغ به علت داشتن ویتامین B۱۲ و آهن برای مبتلایان به کم‌خونی و زنان باردار بسیار مناسب است؛ این کوکو نقش موثری در تقویت بینایی و حافظه، سلامتی قلب و عروق و افزایش چربی مفید (HDL) در بدن دارد.

کوکویی که پوکی استخوان را از شما دور می‌کند

مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ (پنج تا ۶ نفر)

سینه مرغ محلی ۵۰۰ گرم
سیب‌زمینی ۲ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
زرشک پلویی ۲ تا سه قاشق غذاخوری
روغن کنجد به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای سبز یک عدد
تخم‌مرغ محلی پنج عدد
پیاز یک عدد

طرز تهیه کوکوی مرغ

نخست سینه مرغ را بپزید و پس از سرد شدن آن را ریش‌ریش کنید.

پیاز، سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای و هویج را به قطعات خیلی کوچک خُرد کنید.

پیاز را با روغن کنجد کمی تفت دهید سپس سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای و هویج را به پیاز تفت داده شده اضافه و صبر کنید تا نیم‌پز شوند.

زرشک را به مرغ ریش‌ریش شده بیفزایید.

مواد تفت داده شده را به مخلوط زرشک و مرغ اضافه کنید.

ادویه‌جات را هم به مواد بیفزایید.

مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ‌ها را هم در ظرفی جداگانه بشکنید، خوب هم بزنید و به مواد اضافه کنید.

یک قابلمه را بردارید، داخل آن کمی روغن ریخته سپس مواد را داخل آن بریزید و صبر کنید تا مواد به خوبی پخته شوند.

پس از هفت تا هشت دقیقه کوکو را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

کوکو را می‌توانید در فر هم بپزید برای این منظور نخست باید سینی فر را با کمی روغن چرب کنید سپس مواد را داخل سینی بریزید و صبر کنید تا در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.

انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تغییر چهره زمین تا آسمون فریبا نادری ! / این اون نیست ! + 2 عکس که نمی شناسیدش !